ibiza tdi sport
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky mi to nekdy ukazuje po nastartovani tech 12V,ale pak uz normalne 14. Cerpadlo se podelat snad nemusi,jestli ho mas suchy. me to jenom lehce prolinalo,ale casem to tu hadici pod nim vyleptalo. Jinak podle myho pocitu a pak i podle clanku se mi nejvic osvedcila nafta Verva od Benziny. Navic je i levnejsi nez shell,kterej v tom testu byl na urovni Papoilu. Akorat ten sportovni podvozek je nekdy peklo. Hlavne na nasich super silnicich. Zase ale v zatacce drzi pekne.
Seat Ibiza 1.9 TDI 96kW
-
misoVW
- Aktivista
jj, to je normal. Chvilu trva, kym sa do nich natlaci olej. Zdvihatka sa menia, iba ked klepu za tepla.harri777 píše:diki za radu este jedna vec vzdy rano ked startnen asi 3-4sekundy ako keby bolo pocut zdvyhatka potom prestava co to je?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Ja pouzivam kanistrovu
, ale kolegovia tu pisali, ze sa im osvedcila Shell V-Power diesel. Tandem je zdruzene vakuove a naftove cerpadlo, je pohanane vackou na opacnej strane ako rozvody.[/quote]
Promin, alel nekde na natu jsem cetl, ze shell V- Power Diesel je nafta celkem na prd, resp. ze je stejna jako nafta u normalnich benzinek, nejlip dopadla benzina a omv...jinak ja tankuju taky z kanystru..
Promin, alel nekde na natu jsem cetl, ze shell V- Power Diesel je nafta celkem na prd, resp. ze je stejna jako nafta u normalnich benzinek, nejlip dopadla benzina a omv...jinak ja tankuju taky z kanystru..
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach