Jak vyřadit origo immo-klávesnici?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Jak vyřadit origo immo-klávesnici z xary? Jde to jen jednoduše odstříhat a propojit nebo se to musí nějak složitě obejít? Francouze nedělám a ani jsem ještě v tom autě neseděl. Sorry jestli je to tu někde popsané.
Re: Jak vyřadit origo immo-klávesnici?
kdyz znas kod tak namackas nastartujes a pak ji odpojis jednou sem to delal peugeot 106 a maka do dnes ale tady nevim na 100procentBugs.Bunny píše:Jak vyřadit origo immo-klávesnici z xary? Jde to jen jednoduše odstříhat a propojit nebo se to musí nějak složitě obejít? Francouze nedělám a ani jsem ještě v tom autě neseděl. Sorry jestli je to tu někde popsané.
Pepik má recht hlavně at jí zas nějaký neznaboch nepřipojí třeba za 3roky to už ten kod nikdo vědět nebude.Pokud kod neznaš tak mi pošli řídíci jednotku 

- Bugs.Bunny
- Aktivista
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se zlobil s XMem, kde zlobí klávesnice. Když se podařilo zadat kód, tak jsem změmil kód, zadal a pak jsem to odpojil, ale po vypnutí klíčku to nastartovat nešlo. Když to tam připojím, tak to nastartovat jde, ale po zamknutí už to zase kód chce. Jediná možnost, na kterou jsem přišel je nastartovat s krabičkou a před vypnutím motoru odpojit. Pak to po připojení toho krámu nic nechce a jde nastartovat.
Znáte někdo ještě nějakou jinou fintu na tenhle bazmek?
Znáte někdo ještě nějakou jinou fintu na tenhle bazmek?