čau,chci se zeptat jestli někdo nevíte jaký výkony maj ty jejich nový stroje...já jenom vím že tam dávaly nejspíš 1.6 a pak tušim tu 1.8 TSI jestli se nepletu...kolik to má kobylek?????Včera sem jel s bráchovo octavii TDI 81kW AHF a někdo se na mě lepil tak sem začal šlapat pak se začaly vzdalovat a koukam a najedou majáky..tak to moc živý teda nemaj...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
S TDi 81kW jsi jim docela vyrovnaným soupeřem (maximum točivého momentu je téměř stejné a výkonově budou lepší až ve vysokých otáčkách). Jestli to měli nové, je to syrové a moc to nejede, takže se nedivím, že jsi jim ujížděl.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
O tý 1.8 TSI to sem tak nějak věděl,ale nevim jestli jí mají zdrovna tyhle...ale tyhle mam za to že maj 1.6 takže asi to bude nějakej pelech...fakt nevim..ješte že mam nepojídnýho Seata...by se asi krapet divily...
O1 1.8 20v Turbo Rs
No jel sem normálně za kamionem někdo se na mě přilepil...začal sem ho předjíždét a někdo poŕád za mnou tak sem jí podržel za´´caly se vudalovat a pak majáky...tak sem jim po 3km zastavil ve vesnici pŕece nebudu stavét na silnici a že silniční kontrola a kolik je povolená rychlost tak řikam jestli maj nějaký foto jak sem jel tak prej že ne tak sem jenom řek že neni co řešit,a řek pokračujte v jízdě...
O1 1.8 20v Turbo Rs
Jsou to 1.6, na obvodech a 1.8 T na dopravkách. Rozhodně strategie policie neni o tom koupit nejsilnější motory na trhu a pak se honit s tunerama co si potřebujou něco dokázat málokdo si to dovolil jim uject i když měli feliciie 1.3 navíc ve městě výhoda modrýho majáku je obrovská
Jo no jsou to šulini Tak to jsi jim to dobře řekl máte fotku ne tak nashledanou. Já jsem měl obavy jestli náhodou nemají už skoro všechny ty nové octavy v sobě zabudovaný radar. Mají tam tu kameru myslím a jestli snímá i rychlost tak to nevím.
Octavia 1.9Tdi ALH 66KW @ trysky PP764, turbo 1749VB, vedení vzduchu ARL, chip tdidrapek.cz, FMIC, spojka ATD+VR6, EGR OFF, KAT OFF, puky TT, pružiny RS
Kua to sa da, mna na Audi S4 zmerali a mali ma tam nafoteneho 4x za tu chvilku Tym by som neusiel, ked maju maximalku vyse 300 za hodku. Jedine ze by som bol dcera Enza Ferrariho a to nie som