Výkon Policejích Octavii?????
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no maximálku na 100% rychlejší nemam..ale myslim že takhle na pružnost po okrskách s tim TSI a na cca 150koní v TDI a v malý ibize by to taky neměly jen tak..neřikam že se s nima honim..jenom že to zamnou rozblikaly když sem jel cca tak 140.... a od těch 80km/h tu octávku dobře nebraly...ta je ale v sérii...to maj tu 1.6 tady u nás...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
- Vecernicek
- Přispěvovatel
Nikdo tu nepsal že se srovnává 1.9 s 3.6 ale 1.9 TDi s 1.8TSIbobo píše:kterej motor vydrží delší dobu asi větší zátěž,co myslíš ? 3.6 litr série nebo přetažená 1.9tkaVecernicek píše:Znám pár lidí co z TDi 81kW dělají 150kW... když tam nalijou olej z globusu tak jim prdne hlava jaký to má tlaky, takže by mě pak zajímal takovej souboj...

Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
O1 1.8 20v Turbo Rs
Tady v HK mají dvě ty starší ale v civilním kabátě.Jednu mají modrou 1,8T upravenou v origo Škodovce Mladá Boleslav a má mít někde okolo 138KW bez omezení otáček.Pak mají ještě jednu červenou a to je origo 1,8T.Teď mají novou dvojkovou octu a to je jen 1,6.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
se serii 81kw by se asi nechytal, nic mene, ja v ty motorizaci jezdil a jako hruza, byl jsem moc zklamanej, 3ka 4ka 7tis otacek jinak se s tim nedalo ject.....Pája 19 píše:Kdyby měli TSI, tak by ses nechytal. Byla to jednašvestka a lama za volantem.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
vždyť to máte kuci jedno co mají za káru,jelikož jim stejně zastavíte.. a takový ty drsný řeči,to se píše ve foru,ale kdoví jak to je ve skutečnosti.. to já mám zas takovou taktiku,že ze sebe dělám hodného,klidného a hlavně jim řeknu,že už se to nebude opakovat.. no a zatím to jde..
jinak k těm autům,je rozdíl 81 a 118..

Passat B6 variant CBBB..mini soft,dsg,dpf,navi,atd.. 😊