Moderátoři: šulda, Moderátoři
zmerit se to VAgem samozdrejme da, jinak olejem se ti IC neucpe, kdyby tam bylo vic oleje nez je zdravo tak to turbo nazene do motoru a spali se, a ver tomu ze kdyby ho tam bylo hodne tak to poznas, bude za tebou bilo modro a pojede to i s vyndanejma klickamadimec píše:Zdar da se vagem zmerit teplota vzduchu mezi ic a turbem??Respektive jaka by mela byt teplota vzduchu abych zjistil jestli ic neni ucpane ponevadz mi borci ve znackovovem servise menily olej a dali ho tam moc a ten se mi tlacil do sania mam obavy aby nebyl ucpany IC a tim padem by byl vzduch malo ochlazen.Jede to dobre ale treba by to jeli jeste lepe
a jak se to da zmerit jaky je na to kanal v mer. hodnotach?zajimalo by me tomvolesko píše:zmerit se to VAgem samozdrejme da, jinak olejem se ti IC neucpe, kdyby tam bylo vic oleje nez je zdravo tak to turbo nazene do motoru a spali se, a ver tomu ze kdyby ho tam bylo hodne tak to poznas, bude za tebou bilo modro a pojede to i s vyndanejma klickamadimec píše:Zdar da se vagem zmerit teplota vzduchu mezi ic a turbem??Respektive jaka by mela byt teplota vzduchu abych zjistil jestli ic neni ucpane ponevadz mi borci ve znackovovem servise menily olej a dali ho tam moc a ten se mi tlacil do sania mam obavy aby nebyl ucpany IC a tim padem by byl vzduch malo ochlazen.Jede to dobre ale treba by to jeli jeste lepe