teplota nas. vzduchu

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dimec

teplota nas. vzduchu

Příspěvek od dimec »

Zdar da se vagem zmerit teplota vzduchu mezi ic a turbem??Respektive jaka by mela byt teplota vzduchu abych zjistil jestli ic neni ucpane ponevadz mi borci ve znackovovem servise menily olej a dali ho tam moc a ten se mi tlacil do sani :x a mam obavy aby nebyl ucpany IC a tim padem by byl vzduch malo ochlazen.Jede to dobre ale treba by to jeli jeste lepe :D
mvolesko
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: teplota nas. vzduchu

Příspěvek od mvolesko »

dimec píše:Zdar da se vagem zmerit teplota vzduchu mezi ic a turbem??Respektive jaka by mela byt teplota vzduchu abych zjistil jestli ic neni ucpane ponevadz mi borci ve znackovovem servise menily olej a dali ho tam moc a ten se mi tlacil do sani :x a mam obavy aby nebyl ucpany IC a tim padem by byl vzduch malo ochlazen.Jede to dobre ale treba by to jeli jeste lepe :D
zmerit se to VAgem samozdrejme da, jinak olejem se ti IC neucpe, kdyby tam bylo vic oleje nez je zdravo tak to turbo nazene do motoru a spali se, a ver tomu ze kdyby ho tam bylo hodne tak to poznas, bude za tebou bilo modro a pojede to i s vyndanejma klickama
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

To je pravda, olejem se ti neucpe.
dimec

Re: teplota nas. vzduchu

Příspěvek od dimec »

mvolesko píše:
dimec píše:Zdar da se vagem zmerit teplota vzduchu mezi ic a turbem??Respektive jaka by mela byt teplota vzduchu abych zjistil jestli ic neni ucpane ponevadz mi borci ve znackovovem servise menily olej a dali ho tam moc a ten se mi tlacil do sani :x a mam obavy aby nebyl ucpany IC a tim padem by byl vzduch malo ochlazen.Jede to dobre ale treba by to jeli jeste lepe :D
zmerit se to VAgem samozdrejme da, jinak olejem se ti IC neucpe, kdyby tam bylo vic oleje nez je zdravo tak to turbo nazene do motoru a spali se, a ver tomu ze kdyby ho tam bylo hodne tak to poznas, bude za tebou bilo modro a pojede to i s vyndanejma klickama
a jak se to da zmerit jaky je na to kanal v mer. hodnotach?zajimalo by me to :? ucpny urcite nebude jen jsem chtel vedet jaka je asi teplota schlazeneho vzduchu a zda jsem v nejake toleranci zda mi to dostatecne chladi.
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

01 - motor a tam blok hodnot a kanal 07 a tam je "air intake" bezna hodnota je 40C+-, taky zalezi jake je zrovna pocasi
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“