Ake mate skusenosti ? spotreba?(v jednom teste mali po meste do 7 a dialnica pri cca 140tke okolo5,5 .. je to nejak tak??) co vydrz? spolahlivost?
caste nemoce v skratke.
uz som nieco dost pocital . s E46 a 3l d nemam skusenosti . jedine par s E90 :O) ...
dik
skusenosti s E46 330d 150kw 6.manual
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skusenosti s E46 330d 150kw 6.manual
GIV var asz 4mot upraveny
ver mi ze som precital vsetko co tu jePeete píše:kdybys zmacl tlacitko hledat, tak nemusis cekat na odpovedi, o BMW je tu toho az moc..........

Trebarz spotrebu E46 330d 150kw !! 6 kvalt ..sedan ci touring ..nenasiel som ani priemernu .. jedine 135kw. ale ta ma nezaujima. skor vyjadrenia niekoho kto ma 150kw 6 kvalt manual . kolko ma po meste kolko na dialnici .. mimo .. co v zime , o kolko stupne ..

co vydrzi spojka (kolko km) .. ma to rozvodovu retaz ze.. a taketo veci tu nie su spomenute . proste trocha viac konkretnejsie.
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no rozhodně si chystáš koupit parádní stroj.. tohle auto je asi to nejlepší co na běžné ježdění můžeš mít.. pokud někomu nevadí zadní náhon a přežije trochu tužší podvozek tak není co řešit.. ten motor je opravdový klenot mezi motory.. když jsem s tím jel poprvé tak jsem z toho byl opravdu vedle.. jede neuvěřitelně, spotřeba víc než dobrá a kultura chodu paráda. zní to trochu jako reklama na BMW, alw tohle jsou jen poznatky z tohohle auta.. mám rád VW a s ním taky jezdím, ale BMW prostě liga. dost ty auta spravuju a jel jsem už snad ve všech modelech a motorech, ale tohle je opravdu paráda. dlouhodobě jsem s tím jelezdil, takže spotřeba co jsem s tím jel což bylo po okreskách tak kolem 7litrů.. ale má to parádní průběh a to auto jede 150 jak nic a jenom to člověk lehtá.. takže při normálním jezdění bude spotřeba 6 až 8litrů i s městěm.. jenom po městě a couračky do těch 10.. dost záleží na řidiči.. ale nějakej ekoblázen stím pojede na dálku i za 5.. jinak zen motor je vylepšej 135kw třílitr.. má CP3 čerpadlo bosch, větší turbo, ještě litinovej blok, což považuju za výhodu, trochu jinak řešené rozvody řetězem a spousta dalších úprav.. motor je mechanicky hodně spolehlivej.. pokud má víc km, může odejít podávací naftové čerpadlo, vstřiky, ale to je dané hlavně kvalitou nafty, při neopatrném zachazení turbo.. ale to jsou věci které jsou hlavně dány údržbou a zacházením.. jinak tohle auto nemá větší slabiny.. spíš je potřeba koupit normální kus po normálním majiteli a rozumnýma km. pak není problém.. dát mu co chce a jenom jezdit 

Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
diky .. chcel som Ti napisat viem ze ich dost robis a mas aj skusenosti . s 330xd E90 mam nejake skusenosti a je to teda taka mala burkago.vojta píše:no rozhodně si chystáš koupit parádní stroj.. tohle auto je asi to nejlepší co na běžné ježdění můžeš mít.. pokud někomu nevadí zadní náhon a přežije trochu tužší podvozek tak není co řešit.. ten motor je opravdový klenot mezi motory.. když jsem s tím jel poprvé tak jsem z toho byl opravdu vedle.. jede neuvěřitelně, spotřeba víc než dobrá a kultura chodu paráda. zní to trochu jako reklama na BMW, alw tohle jsou jen poznatky z tohohle auta.. mám rád VW a s ním taky jezdím, ale BMW prostě liga. dost ty auta spravuju a jel jsem už snad ve všech modelech a motorech, ale tohle je opravdu paráda. dlouhodobě jsem s tím jelezdil, takže spotřeba co jsem s tím jel což bylo po okreskách tak kolem 7litrů.. ale má to parádní průběh a to auto jede 150 jak nic a jenom to člověk lehtá.. takže při normálním jezdění bude spotřeba 6 až 8litrů i s městěm.. jenom po městě a couračky do těch 10.. dost záleží na řidiči.. ale nějakej ekoblázen stím pojede na dálku i za 5.. jinak zen motor je vylepšej 135kw třílitr.. má CP3 čerpadlo bosch, větší turbo, ještě litinovej blok, což považuju za výhodu, trochu jinak řešené rozvody řetězem a spousta dalších úprav.. motor je mechanicky hodně spolehlivej.. pokud má víc km, může odejít podávací naftové čerpadlo, vstřiky, ale to je dané hlavně kvalitou nafty, při neopatrném zachazení turbo.. ale to jsou věci které jsou hlavně dány údržbou a zacházením.. jinak tohle auto nemá větší slabiny.. spíš je potřeba koupit normální kus po normálním majiteli a rozumnýma km. pak není problém.. dát mu co chce a jenom jezdit