vagtacho USB + HEX-CAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vagtacho USB + HEX-CAN
Mam dotaz..zda pujdou nacist data (km, kody imob.)pres VagTachoUSB pri pouziti kabelu HEX-CAN (dual K/CAN inteligent) USBInterface, zakoupen s originalem VAGCOM 512 ? Predem dekuji za jakoukoliv reakci.
- maniacdewil
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ten dongle je fakt jiný. Je potřeba koupit speciální kabel. S tím "origoš" je to zajímavá otázka. Sám pátrám po tom, kdo je vlastně autorem a kdo oficiálním distributorem VAGTacha. Zatím všechny kabely co jsem viděl byly klony, resp. jejich dodavatel se k licenci VAGTacha moc nehlásil.m.i.k píše:a da se nekde fungujici kabel sehnat nebo se musi zakoupit origos?maniacdewil píše:těžko,bude tam jina napln v dongle
Z tohoto důvodu je třeba počítat s tím, že si software někde seženeš sám a jde-li o legální licenci tak fakt vůbec netuším kde.
Pokud ti jde o hlavně to, aby to spolehlivě fungovalo a software si stáhneš na netu a licenci neřešíš, tak doporučuju aspoň nějaký osvědčený obchod s reálnou možností vrátit zboží nebo ještě lépe s kamennou prodejnou, kde si můžeš kablík aspoň vyzkoušet, než ti někdo pošle na dobírku polofunkční domácí bastl nebo polský import. Já osobně můžu doporučit www.motordiag.cz - jejich produkty fungují a hlavně mají solidní přístup k zákazníkům.
Naposledy upravil(a) balbaloun dne 12 srp 2006, 12:03, celkem upraveno 1 x.
Autor VagTacha je podle mne tenhle člověk http://www.maltchev.com/kiti/
a oficiální distributory tam má uvedeny pouze tři. Neoficiálně (klony) prodávají asi všichni, co zaručují funkci se SW pouze do verze 1.61 (někteří to raději nepíšou vůbec).
a oficiální distributory tam má uvedeny pouze tři. Neoficiálně (klony) prodávají asi všichni, co zaručují funkci se SW pouze do verze 1.61 (někteří to raději nepíšou vůbec).
GVI/TDi CR/103kW
A mohl bys konkretne sem dat odkaz ktery z toho mnozstvi kabelu by mohl fungovat? Diky mocvagus píše:Ten dongle je fakt jiný. Je potřeba koupit speciální kabel. S tím "origoš" je to zajímavá otázka. Sám pátrám po tom, kdo je vlastně autorem a kdo oficiálním distributorem VAGTacha. Zatím všechny kabely co jsem viděl byly klony, resp. jejich dodavatel se k licenci VAGTacha moc nehlásil.m.i.k píše:a da se nekde fungujici kabel sehnat nebo se musi zakoupit origos?maniacdewil píše:těžko,bude tam jina napln v dongle
Z tohoto důvodu je třeba počítat s tím, že si software někde seženeš sám a jde-li o legální licenci tak fakt vůbec netuším kde.
Pokud ti jde o hlavně to, aby to spolehlivě fungovalo a software si stáhneš na netu a licenci neřešíš, tak doporučuju aspoň nějaký osvědčený obchod s reálnou možností vrátit zboží nebo ještě lépe s kamennou prodejnou, kde si můžeš kablík aspoň vyzkoušet, než ti někdo pošle na dobírku polofunkční domácí bastl nebo polský import. Já osobně můžu doporučit www.motordiag.cz - jejich produkty fungují a hlavně mají solidní přístup k zákazníkům.
http://www.motordiag.cz/motordiag/produ ... statni/080m.i.k píše:A mohl bys konkretne sem dat odkaz ktery z toho mnozstvi kabelu by mohl fungovat? Diky moc
-vyzkoušeno s VAGTacho USB < 1.61
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0