To bohužel nevím, ale podle té úpravy je to každá druhá co se tímto zabývámensik4 píše:Asi víš o jaké je řeč....ano to dělá..
Povedená - nepovedená úprava softwaru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
obdflasher
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povedená - nepovedená úprava softwaru
naj je ten text v softe "5159718 tools by www.cswi.de" 
strasny soft ... ten co to robil nevie asi zakladne parametre a limity ...
napriklad tdi cerpadla ...
strasny soft ... ten co to robil nevie asi zakladne parametre a limity ...
napriklad tdi cerpadla ...
mensik4 píše:Chlapi kámoš si nechal upravit soft na oct 01 AGR a po úpravě auto jede hůř.Zkoušená jiná váha, sací koš atd...Prosím koukněte mi na tu úpravu...Díky
http://www.autolano.cz/ke-stazeni.htm
Chiptuning ... EDC17 - MED 17 , Tricore , EDC16 , EDC15 .... , Dash , Navi , Airbags ...
- subz3ro_tdi
- Aktivista
valy 46: comu nerozumies? proste z tych map chalani zistili, ze chlapik to prepisoval ako Lotto, bez toho aby mal sajn kolko su fyzicke limity komponentov motora.... pre neho su to iba hodnoty v pamati, ktore moze zvysit... nepozna suvislosti, len zvysuje hodnoty, limitre hodnot atd... to nie je chiptuning 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
myslel jsem to tím stlylem že jak: se tím muže zabívat když je to fakt na hovno a to bez pardonu a řeknu vam že těch aut udělal hafec co ja vím od kamošu a znamích tak jestli to udělal všem tak jako me tak je to super,ja poznal tu zmenu hnedka ale k horšímu.chip jak prase.
jinak Panove jsem rad že tohle forum existuje a díky všem za pomoc je videt že jsem mel v 5 tříde zabrat
díky moc za pomoc

- subz3ro_tdi
- Aktivista
valy 46: vseobecne ta haldex spojka na 4x4 zoberie cosi z vykonu... udajne 5-10%... chip sa nerobi specialne na predohrab alebo stvorkolku, tomu to je jedno (co uz nemusi byt pravda u automatickej prevodovky)
pohon 4x4 ma vsak zase ine prednosti 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI