Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tak nechcem byt mudry ale chrom to neni urcite. lesteny chrom ma ovela vyssi lesk, vlastne najvyssi s lestenych kovov.
Skor by som typoval na nejaku chromovu zliatinu.
aleauticko pekne a tie chromaticke skla, noo uzas
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
Je to chrom, a nekde jsem cetl ze to ma povoleno jezdit jen v noci, protoze to vedne sviti do oci, a jendou jsem ji zahlednul v Dubai, a to cislo patri Abu-Zabi (Abu-Dhabi) to je hlavni mesto S.A.E a .. ale mislim si ze to neni prvni, us jsem nekde videl na fotkach Audi A8 chromovane. nemislim ze je postrikane, je to snad chromovane elektrikou jak jsme se to ucily ve skole v chemie.
U nas se rika kdo ma tak pokoreni cocku.
ano je to stříkanej chrom žádná věda ale thermo barvy to už je kotel ráno černý a v poledne podle tepla třeba červený
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!