při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex
Moderátoři: šulda, Moderátoři
při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex
zdravím,najednou z ničeho nic me zacalo zlobit autíčko a už jsem v koncích tak prosím o radu.Jde o to že když nastartuju a seslapnu plyn tak to jde maximalne do 2000 otacek a motor se zacne dusit a hrozne kouří od vyfuku tak po 4 sešlapnutí po cca 15 vteřinach už je vse OK a auto jede normalne ,ale uz 2 na křižovatce u zahrateho motoru kdyz sem preradil na dvoku tak se to taky stalo a auto proste nejelo,napnul jsem řemen od komrexu,myslel jsem ze prokluzuje vymenil palivovy i vzduchovy filtr...a ted uz opravdu nevím kde muze byt zakopany pes.dikas za radu.Kdyz motor vypnu i zahraty a nastartuju tak se to opakuje...
-
- Aktivista
Re: při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex
mazda626 píše:zdravím,najednou z ničeho nic me zacalo zlobit autíčko a už jsem v koncích tak prosím o radu.Jde o to že když nastartuju a seslapnu plyn tak to jde maximalne do 2000 otacek a motor se zacne dusit a hrozne kouří od vyfuku tak po 4 sešlapnutí po cca 15 vteřinach už je vse OK a auto jede normalne ,ale uz 2 na křižovatce u zahrateho motoru kdyz sem preradil na dvoku tak se to taky stalo a auto proste nejelo,napnul jsem řemen od komrexu,myslel jsem ze prokluzuje vymenil palivovy i vzduchovy filtr...a ted uz opravdu nevím kde muze byt zakopany pes.dikas za radu.Kdyz motor vypnu i zahraty a nastartuju tak se to opakuje...
a jaký je ten kouř od výfuku černý že lítají saze nebo bílý, před čerpadlo dej průhlednou hadici a nahlaš co se vní děje musí tam být jen nafta žádný bublifuk miloš
no prave jsem nalil naftu do petlahve a tu jsem dal přímo hadičkou přes čerpadlo...i jsem vyhodil vzduchovy filtr takže to není ani palivovym filtrem a ni vzduchovym...řemen od comprexu jsem taky napnul kdyby nahodou prokluzoval ale ani to nepomohlko....jinak kouř jde černy jako z vojenské dýmovnice...zajimavy je že když se to zacne dusit tak to vydava taky takyvy zvuj jako skřípející řemen cca 5 vteřin....ted me uz napada bud spatne nastaveny čerpadlo nebo špatne trysky...
-
- Nováček
-
- Nováček