při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mazda626
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex

Příspěvek od mazda626 »

zdravím,najednou z ničeho nic me zacalo zlobit autíčko a už jsem v koncích tak prosím o radu.Jde o to že když nastartuju a seslapnu plyn tak to jde maximalne do 2000 otacek a motor se zacne dusit a hrozne kouří od vyfuku tak po 4 sešlapnutí po cca 15 vteřinach už je vse OK a auto jede normalne ,ale uz 2 na křižovatce u zahrateho motoru kdyz sem preradil na dvoku tak se to taky stalo a auto proste nejelo,napnul jsem řemen od komrexu,myslel jsem ze prokluzuje vymenil palivovy i vzduchovy filtr...a ted uz opravdu nevím kde muze byt zakopany pes.dikas za radu.Kdyz motor vypnu i zahraty a nastartuju tak se to opakuje...
slovacek.milos
Aktivista

Re: při nastartování nejde do otáček Mazda 626 comprex

Příspěvek od slovacek.milos »

mazda626 píše:zdravím,najednou z ničeho nic me zacalo zlobit autíčko a už jsem v koncích tak prosím o radu.Jde o to že když nastartuju a seslapnu plyn tak to jde maximalne do 2000 otacek a motor se zacne dusit a hrozne kouří od vyfuku tak po 4 sešlapnutí po cca 15 vteřinach už je vse OK a auto jede normalne ,ale uz 2 na křižovatce u zahrateho motoru kdyz sem preradil na dvoku tak se to taky stalo a auto proste nejelo,napnul jsem řemen od komrexu,myslel jsem ze prokluzuje vymenil palivovy i vzduchovy filtr...a ted uz opravdu nevím kde muze byt zakopany pes.dikas za radu.Kdyz motor vypnu i zahraty a nastartuju tak se to opakuje...

a jaký je ten kouř od výfuku černý že lítají saze nebo bílý, před čerpadlo dej průhlednou hadici a nahlaš co se vní děje musí tam být jen nafta žádný bublifuk miloš
mazda626
Přispěvovatel

Příspěvek od mazda626 »

no prave jsem nalil naftu do petlahve a tu jsem dal přímo hadičkou přes čerpadlo...i jsem vyhodil vzduchovy filtr takže to není ani palivovym filtrem a ni vzduchovym...řemen od comprexu jsem taky napnul kdyby nahodou prokluzoval ale ani to nepomohlko....jinak kouř jde černy jako z vojenské dýmovnice...zajimavy je že když se to zacne dusit tak to vydava taky takyvy zvuj jako skřípející řemen cca 5 vteřin....ted me uz napada bud spatne nastaveny čerpadlo nebo špatne trysky...
jjirka-vysehrad
Nováček

Příspěvek od jjirka-vysehrad »

Zdravím,mám dotaz ohledně tvého problému. Už jsi to vyřešil? popř. jak?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A ten comprex dává tlak..?
nepropadat panice...
jjirka-vysehrad
Nováček

Příspěvek od jjirka-vysehrad »

No ono je slyset takovy jemny bzuceni a zvysuje se s otackama a ve chvily kdy nejde motor a kouri to bzuceni je utlumene. Tudiz jestli je to tim tak se asi bude pridirat ze? A da se to nejak opravit nebo vymenit loziska nebo promazat?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já mám za to,/mělo to VW Shirocco/ že comprex má nevýhodu malé životnosti a neopravitelnosti..Patrně budeš muset sehnat nové...Ale třeba to je dnes jinak.. :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Asijské vozy“