LHM vs LDS?

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
nicneumel
Nováček
Odpovědi: 0

LHM vs LDS?

Příspěvek od nicneumel »

jakej jee mezi nimi rozdil
vim ze LHM je zelena kapalina
LDS oranzova bo takova nejaka a synteticka
dekuji za odpovedi
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

proč to řešíš, rozhodně do systému nedávej to co tam nepatčí, když tam patří LHM + tak jí tam dej.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
nicneumel
Nováček

Příspěvek od nicneumel »

řeším to kůli škole potřebuju to do jedné diplomové práce a sám bych to rád veděl díky
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

rozdil je mezi nimi ten, ze jsou neslucitelny
Nissan Primera SW 1,9 DCi
nicneumel
Nováček

Příspěvek od nicneumel »

Peete píše:rozdil je mezi nimi ten, ze jsou neslucitelny
dik ale to do ty prace psat nemuzu nejak dalsi poznatek byl by (noteeth)
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

No,já o nich vim jen to,že LHM je minerální zelený olej pro hydraulické systémy,obzvlášť dobře ničí gumu,a nedá se míchat d LDS,udělá to cucky.

No,a LDS je novější kapalina,je taková tmavě žlutá,až dooranžova,a slouží v citroenech pouze na udržování výšky,servo i brzdy mají vlastní náplň,kdežto LHM slouží jako univerzální kapalina pro všechno na autě.

Zkus otázku položit třeba na forum www.citroeny.cz,nebo na xantiaclub.cz,nebo na bxclub.cz,uričtě ti někdo odpoví fundovaněji.

Nebo mám bomba nápad-napiš do Totalu,tam ti poradí asi nejlíp,popřípadě můžou poslat i produktové listy. :)
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
nicneumel
Nováček

Příspěvek od nicneumel »

JiRaY píše:No,já o nich vim jen to,že LHM je minerální zelený olej pro hydraulické systémy,obzvlášť dobře ničí gumu,a nedá se míchat d LDS,udělá to cucky.

No,a LDS je novější kapalina,je taková tmavě žlutá,až dooranžova,a slouží v citroenech pouze na udržování výšky,servo i brzdy mají vlastní náplň,kdežto LHM slouží jako univerzální kapalina pro všechno na autě.

Zkus otázku položit třeba na forum www.citroeny.cz,nebo na xantiaclub.cz,nebo na bxclub.cz,uričtě ti někdo odpoví fundovaněji.

Nebo mám bomba nápad-napiš do Totalu,tam ti poradí asi nejlíp,popřípadě můžou poslat i produktové listy. :)
Čau tak díky za rady je to vyřešeno navštívil sem prodejece Citroenu a tam řekli téměř to samé co ty, jen malinko podrobněji, ale děkuji ti měj te se chlapaci.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“