palubní počítač passat b5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
palubní počítač passat b5
Ahoj lidi,prosím o pomoc,sehnal jsem budíky s počítačem,páčku a kabeláž a chtěl bych od vás poradit prosím co a jak ještě musim udělat
(nejspíš ve Vagu) aby to fungovalo.Ptám se než se do toho pustíme....díky za odpověď
(nejspíš ve Vagu) aby to fungovalo.Ptám se než se do toho pustíme....díky za odpověď
Re: palubní počítač passat b5
až to bude tak akorát přizpůsobit budíkymartins píše:Ahoj lidi,prosím o pomoc,sehnal jsem budíky s počítačem,páčku a kabeláž a chtěl bych od vás poradit prosím co a jak ještě musim udělat

Sehnal jsi normální budíky s MFA nebo máš s maxidotem?Taky se na to chystám,pak napiš jak to šlo

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Já si myslím, že musíš znát oba kody immo. Ten stary i ten novy k te palubce. Jinak nespojiš jednotku motoru s budikama.martins píše:jenom MFA,maxidot jsem nesehnal.....co znamená přizpůsobit budíky?
Pak adresa 17 ve vag-com
- login a zadat novy kod od budiků
- kanal50 přizpusobeni a puvodni kod
- testovat
- uložit
kontrolka immo po chvili zhasne
(kody z klíčků musí být 5ti místné, pokud nejsou odleva doplň nuly)
vag-comem ale asi nezjistis ty kody, pokud je nemas. Nekdo ti je musi přečíst něčím lepším.
pzn: pokud se mýlím tak mě klidně vyřvěte, já to snesu

- maniacdewil
- Přispěvovatel
zaleží na r.v. pokud je to něco staršího do cca 02,tak si nech vyčíst PIN pak je vymněň a přispusobit RJ motoru 01,přizpusobení ,kan. 00 ,uložit, a přizpusobit kliče 17,přizpusobení,kan.21 atd,pokud je to novější musiš znat PIN obou budíku
máš aspon AC klima,jinak seš bez teploty
máš aspon AC klima,jinak seš bez teploty

CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 

to ti nekdo musí udělat....nejlepe přes diagnostiku. Tady se hodně píše o softech a kabelech co to uměj. Vagprog nebo supervag a co javim co ještě... Ja to řešil s budikama na stole u znamyho. Ten vyletoval eepromku přečetl ji ve čtečce. (věděl ve ktery pozici kod hledat) a naletoval to zpatky. (Při stejny palubce by prej šly šváby vyměnit i s obsahem bez dalšího přizpůsobování). Je to asi archaický způsob ale na oct 01 fungoval.martins píše:no jo ale jak ten pin vyčíst....mám climatronic