1. sraz Březno 2009 - 21.3. od 14.00hod - Březno u Chomutova
Moderátoři: šulda, Moderátoři
schonus píše:Skoda, ze jsem nebyl ... poradal jsem v PLZ koncert, brzy jsem odjizdel, ikdyz mohl jsem se pravda stavit, bylo to po ceste.valis píše:Pekny fotky
Uz se tesim na dalsi akci,snad se povede prinejmensim stejne,jako Brezno
2Valis : Ostudo, JETTA ti jede jaxvin a ty protahujes drahe kovy-kone. (ikdyz reklama pro DP musi byt)
2Pagos : Jeste nedavno bych s tebou sprint dal, ted uz to nema smysl...gratuluji!
2Krysa : Kruci, myslel jsem ze ten komin jede lip ... jsem zvedav co bude delat opet v lete za cernou mlhu. Myslel jsem, ze po te borce S4 jezdit nebude.![]()
2Flekyc : Uz se tam musime objevit, Ibiza i Toledo potrebuji protahnout a podle toho supr setrihaneho videa koukam, ze by se konkurence nasla.
2JasteR : Diky za dobrou praci ohledne videa.
jo jo audinka nejede moc protoze vazi 1900 kilo bezeme a ja mam taky metrak taksi to vem dve tuny to je moc tesim se na caddy az vyjede bude snad jiny kafe ale leze to do lovaku tak to trva
AUDI 4 S-line Tdi strejda Ríša
315 Ps DIESELPOWER
315 Ps DIESELPOWER
hoši, když tak koukám na ty videa, tak ten golfik dieselpoweru jede s prominutím jak magor

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.