Nevíte kde bych o tom zjistil víc???
Porsche v naftě!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ladas Vy vole tohle je vážná věc....!!!!Ladas píše:odkud je ten strejda? vím kdo takovýhle traktůrky má rádlenka píše:Ježišmarjá tenhle traktor porsche má můj strejda někde z rajchu ale nevim co je to za model ....je to hroznej vůl já se s nim nebavim ale asi bych ho dostal na kolena kdybych to vod něj za pade vzal a pak to za pul míče střelil...![]()
![]()
Naposledy upravil(a) lenka dne 31 bře 2009, 22:05, celkem upraveno 1 x.
pošli mi fotky znám opravdovýho blázna do traktorů jezdí i na jejich srazy....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ti řikám že mezi námy nepanujou zrovna vřelý vztahy, vypadá to že půjdu, a navážu zpřetrhaný poutaLadas píše:pošli mi fotky znám opravdovýho blázna do traktorů jezdí i na jejich srazy....
Ale ted musim vymyslet nějakej dobrej způsob jak to províst, protože kdybych se tam ukázal po 5ti letech ignorace a začal si z velkym zájmem fotit tu herku a měl přitom blaženej úsměv s občasnou ukápnoucí slinou na triku tak by mě prokouk asi i von ....
Už to mám!!!!
Ted ani neusnu...
to já klidně usnu jestli je to srdcovka nedostaneš ho ani kdybys dělal JZD takový věci se nedávají...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
P.ču srcovka!!!Ladas píše:to já klidně usnu jestli je to srdcovka nedostaneš ho ani kdybys dělal JZD takový věci se nedávají...
asi to nebude tak horkýý
http://www.agriaffaires.cz/pouzite-zari ... unior.html
- warhead_cz
- Přispěvovatel