P.e.p.i.n píše:Ještě,že si všechno opravuju doma, teda kromě těch věcí s počítačem,s tím si pak musim někam dojet...jinak na sbíhavosti jsem byl minulí týden a mam volant nakřivo jak prase,tak tam zítra valim znova,ať to udělaj zase..auto jede sice rovně..ale ten volant mě deptá...jinak cena za sbíhavost 500kč v Příbrami a na podzim jsem si jí nechával dělat v Praze a tam mě stála 1200kč. Jinak k těm cenám,v mém okruhu cca 4km od baráku,maj pneuservis 2 soukromníci.Když jsem si jednou nechával přezou gumy na ten samej disk z letních na zimní,cena 750kč.Ten druhej mi to udělá za 300kč celý auto i s vyvážením a vším okolo takže,k tomu prvnímu uz jsem nikdy nejel..a kdo tam chce jet,tak mu to vždycky rozmluvým.A hlavně ten co to má o tu půlku levnější to udělá ještě líp a rychlejš.A neni to o tom,že bych nějak šetřil každou korunu,ale proč tamtomu platit jednou tolik,když to mam k oběma stejně daleko a navíc ten druhej je šikovnější.
tak tohle je logicky, a vozis si s sebou vlatni zavazi???
P.e.p.i.n píše:Ještě,že si všechno opravuju doma, teda kromě těch věcí s počítačem,s tím si pak musim někam dojet...jinak na sbíhavosti jsem byl minulí týden a mam volant nakřivo jak prase,tak tam zítra valim znova,ať to udělaj zase..auto jede sice rovně..ale ten volant mě deptá...jinak cena za sbíhavost 500kč v Příbrami a na podzim jsem si jí nechával dělat v Praze a tam mě stála 1200kč. Jinak k těm cenám,v mém okruhu cca 4km od baráku,maj pneuservis 2 soukromníci.Když jsem si jednou nechával přezou gumy na ten samej disk z letních na zimní,cena 750kč.Ten druhej mi to udělá za 300kč celý auto i s vyvážením a vším okolo takže,k tomu prvnímu uz jsem nikdy nejel..a kdo tam chce jet,tak mu to vždycky rozmluvým.A hlavně ten co to má o tu půlku levnější to udělá ještě líp a rychlejš.A neni to o tom,že bych nějak šetřil každou korunu,ale proč tamtomu platit jednou tolik,když to mam k oběma stejně daleko a navíc ten druhej je šikovnější.
tak tohle je logicky, a vozis si s sebou vlatni zavazi???
Dobrej vtípek... Ale zase mam taky zkuśenost,že když nám kleklo turbo na Passatu,tak sme to daly do VW do Prahy,tam nám řekli za nový 30tis. Otec sehnal funglovku za 13tis..a daly nám ho tam bez kecu.
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
[
Dobrej vtípek... Ale zase mam taky zkuśenost,že když nám kleklo turbo na Passatu,tak sme to daly do VW do Prahy,tam nám řekli za nový 30tis. Otec sehnal funglovku za 13tis..a daly nám ho tam bez kecu.[/quote]
Jo tohle jsem se snazil vysvetlit....no jsem rad ze ma nekdo taky tu zkusennost
A propo zvysili vam kvuli tomu ze mate vlastni dil hodinovou sazbu????
To si v autorizáku nedovolej, tam už je tam vysoká
Ale musí to člověk brát tak, že když si dám ke gumaři kolo tak mu taky nenesů závaží, nebo si k taxikářovi nenesu 5l nafty aby mě odvezl do centra.
Prostě moje podmínky jsou takový, chceš případně nechceš a nazdar
patrik.kloucek píše:[
Dobrej vtípek... Ale zase mam taky zkuśenost,že když nám kleklo turbo na Passatu,tak sme to daly do VW do Prahy,tam nám řekli za nový 30tis. Otec sehnal funglovku za 13tis..a daly nám ho tam bez kecu.
Jo tohle jsem se snazil vysvetlit....no jsem rad ze ma nekdo taky tu zkusennost
A propo zvysili vam kvuli tomu ze mate vlastni dil hodinovou sazbu????[/quote]
Sazbu nezvýšili,ale nebyla na to logicky záruka,ale prej by si tam nic už nedal,vyčistili intercoler,ale neřekli nám ani,že je děravej,to se opět zjistilo,když se vyjelo ze servisu,že to nějak blbě jede a kouří, tak jsme to sundali a byl celej rozšklebenej...a ještě nějaký kraviny neřekli,něco s katíkem,tak ten se vyhodil a dala se trubka..a ještě něco..ale teď už nevím...dneska už všechny mechanický práce doma...
O1 1.8 20v Turbo Rs
A za usetreny penize si zaplat kurs,aby jsi vedel, kde se pise i a kde y.
O.
A za usetreny penize si zaplat kurs,aby jsi vedel, kde se pise i a kde y.
O.
To je každýho věc,starej se o sebe.
O1 1.8 20v Turbo Rs
topdiesel píše:
Příčinu vidím v tom že je nasranej že jsem si díly nekoupil přes něho, pořád mně tlačil do tlumiču Monroe-říkám mu že levné maso psi žerou, koupil jsem tedy Kayaby a byly ještě levnější-jinak kupoval jsem si díly u http://www.mjauto.cz/ dobrej obchod ale věčnéj problém s dodáním a balením.
mas si najit nekoho kdo je ti schopny dodat ty dily ktere chces , ale zase na druhou stranu se mu nedivim ja takovym zakaznikum jako ty davam jednu jedinou otazku a hned to pochopi
kdyz jdes do hospody na pivo nosis si sebou lahvace a jidlo v kastrulku???
To co píšeš je racionální a za toho předpokladu že máš zajímavou cenu a né vše o 50% dražší-jestli takhle podnikáš tak mi je ti líto...
Třeba u takovího Laďase bych auto dal úplně bez obav má zajímavé ceny a podle jeho příspěvků je dobrej mechanik, bydlím ale v Asii takže na Prahu 5 je to docela z ruky.
koukam jak se to tu pekne rozjelo , jsem rad , ze me nekdo politoval aniz by me a moji praci znal tak pekne dekuju
p.s. nez o nekom neco budes psat tak by jsi ho mel aspon znat,jestli te zajima kolik si uctuji za praci tak se zeptej nekoho komu jsem neco delal
turboa3 píše:co je tvoje profese nebo jinak čím se živíš?
Já ho typuju na pána co sedí v kanclu u komplu má hovno co práci a vymejšlí pí.....takový k nám chodí taky a jsou hrooozně chytří,hlavně když se jedná o jejich peníze.