Sup 2.5TDI 17ALU háže... (wallbash)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jen taková blbá otázka, nemáš ty šrouby jiný? jako že by nepasovali do zapuštění v těch alu??? 

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
Když jsem kupoval ty kola novy tak k tomu šrouby nebily. Musel jsem dokupovat, ale normálně mam šrouby s tim kónusovym uloženim ne jako se davaj na plechače. Jinym myslim že to sedí.misa.89 píše:jen taková blbá otázka, nemáš ty šrouby jiný? jako že by nepasovali do zapuštění v těch alu???
Golf V 1.9 TDI 77kw r.v. 05 SRN
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Středící kroužky musí sedět naprosto přesně. Když jsem před zimou sundával letní, tak jsem dva kroužky zlomil. Okamžitě jsem koupil nové na Elektrony.cz. 57.1/ 67.1 byl můj rozměr. V pneuservise mi ale kokot neřekl, že tam je vůle. Nedalo se stím jet. Tak jsem druhý den jel do druhého servisu a bylo to jasné. Kroužky na hovno Místo 57.1 na náboj měla díra 58,4. Tak jsem koupil další kroužky a pohoda. Kroužky musí sedět naprosto skvěle.
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Thalia na litačku okolo chalupy
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MB. 1964- 31 kW
Škoda 1000 MBG, 1967 38kW
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
No tak to by nebyl problem, je koupit ale vědět přesnej rozměr. Šuplerou to asi nezměřim....?Petr98 píše:Středící kroužky musí sedět naprosto přesně. Když jsem před zimou sundával letní, tak jsem dva kroužky zlomil. Okamžitě jsem koupil nové na Elektrony.cz. 57.1/ 67.1 byl můj rozměr. V pneuservise mi ale kokot neřekl, že tam je vůle. Nedalo se stím jet. Tak jsem druhý den jel do druhého servisu a bylo to jasné. Kroužky na hovno Místo 57.1 na náboj měla díra 58,4. Tak jsem koupil další kroužky a pohoda. Kroužky musí sedět naprosto skvěle.
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Změříš. Kroužky musí být!!!!MC_Tony píše:No tak to by nebyl problem, je koupit ale vědět přesnej rozměr. Šuplerou to asi nezměřim....?Petr98 píše:Středící kroužky musí sedět naprosto přesně. Když jsem před zimou sundával letní, tak jsem dva kroužky zlomil. Okamžitě jsem koupil nové na Elektrony.cz. 57.1/ 67.1 byl můj rozměr. V pneuservise mi ale kokot neřekl, že tam je vůle. Nedalo se stím jet. Tak jsem druhý den jel do druhého servisu a bylo to jasné. Kroužky na hovno Místo 57.1 na náboj měla díra 58,4. Tak jsem koupil další kroužky a pohoda. Kroužky musí sedět naprosto skvěle.
Golf IV Long,TDI- ARL,H&R, K&N, RS Brakes, 60mm stainless exhaust, Alu 18" 202PS - minulost
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
Pug 206, 1.6 16V automat
Škoda 1000 MBX- shanim
737428559
TAk se radostně čekal, až přečtu všechny příspěvky a budu moci taky napsat. Přesně tento problém jsem řešil kdysi na Toledu. Od nějakých 125km/h se auto rozetřáslo, že se mi cestující smáli, aby se mi to nerozpadlo. Asi půl roku sem kolem toho lítal, přehazoval gumy, převažoval, pořád dokola. O středících kroužcích mi bylo řečeno, že nemají vliv, že to vystředí šrouby. Tak sem se na ně nezaměřoval. Ale to byla ohromná chyba!!! Nesedělo mi to taky asi o milimetr a co to nadělalo ostudy. Stačilo sudnat krytku na liťáku, myslím ten znak a hned bylo vidět, jak nesedí náboj, jak je to ujetý k jedný straně. Ty šrouby to prostě nevycentrují, ale je fakt, že já měl jen 4, ale věřím že ani pět nepomůže a to můžete kdoví jak utahovat křížem. Byl sem z těch kol na prášky a tak sem se uráčil dat origo plechy a rázem jiný auto. Ty kroužky musí sedět, nehledě na to, že potom trpí šrouby nárazy od silnice. Kola sem prodal takže sem nový kroužky nezkoušel, ale sem si na 100% jist, že to bylo středícími kroužky. Kámošovi to dělalo taky, zkoušel provizorně omotat na náboj izolepu a na to nasadit kolo a bylo to o poznání lepší. Takže už nic nevyvažuj a zaměř se na kroužky. Změř šuplerou náboj, pokud páni něco nezměnili, byl by být střed asi 5,7cm. Je to u koncernu stejný.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
- Patrik Tile
- Přispěvovatel
Oki dík moc .Luke píše:TAk se radostně čekal, až přečtu všechny příspěvky a budu moci taky napsat. Přesně tento problém jsem řešil kdysi na Toledu. Od nějakých 125km/h se auto rozetřáslo, že se mi cestující smáli, aby se mi to nerozpadlo. Asi půl roku sem kolem toho lítal, přehazoval gumy, převažoval, pořád dokola. O středících kroužcích mi bylo řečeno, že nemají vliv, že to vystředí šrouby. Tak sem se na ně nezaměřoval. Ale to byla ohromná chyba!!! Nesedělo mi to taky asi o milimetr a co to nadělalo ostudy. Stačilo sudnat krytku na liťáku, myslím ten znak a hned bylo vidět, jak nesedí náboj, jak je to ujetý k jedný straně. Ty šrouby to prostě nevycentrují, ale je fakt, že já měl jen 4, ale věřím že ani pět nepomůže a to můžete kdoví jak utahovat křížem. Byl sem z těch kol na prášky a tak sem se uráčil dat origo plechy a rázem jiný auto. Ty kroužky musí sedět, nehledě na to, že potom trpí šrouby nárazy od silnice. Kola sem prodal takže sem nový kroužky nezkoušel, ale sem si na 100% jist, že to bylo středícími kroužky. Kámošovi to dělalo taky, zkoušel provizorně omotat na náboj izolepu a na to nasadit kolo a bylo to o poznání lepší. Takže už nic nevyvažuj a zaměř se na kroužky. Změř šuplerou náboj, pokud páni něco nezměnili, byl by být střed asi 5,7cm. Je to u koncernu stejný.

Tak dneska jsem to proměřoval šuplerou, proč mi nesedí ty středy a zjsitil jsem, že na vymezovacím kroužku je vnitrni i vnejsi rozmer napsany. Ale po změření ten vnitřní průměr byl větší. Na každym!Petr98 píše:Středící kroužky musí sedět naprosto přesně. Když jsem před zimou sundával letní, tak jsem dva kroužky zlomil. Okamžitě jsem koupil nové na Elektrony.cz. 57.1/ 67.1 byl můj rozměr. V pneuservise mi ale kokot neřekl, že tam je vůle. Nedalo se stím jet. Tak jsem druhý den jel do druhého servisu a bylo to jasné. Kroužky na hovno Místo 57.1 na náboj měla díra 58,4. Tak jsem koupil další kroužky a pohoda. Kroužky musí sedět naprosto skvěle.