Slavkov píše:Pokud je tu někdo (... a asi ano), kdo dojíždí zimáky v létě jinak, než 50km/h "okolo kostela" , tak si vyzkoušejte nanečisto, jak to brzdí v krizových situacích ... nejlépe za tepla na vodě... pak pochopíte, že tady se nemá šetřit
Jak se tedy chovat teď, kdy je zimní pneu povinná na úseku který jezdím, do konce dubna. Už vidím, jak ve 20 stupních jedu po rozžhavené silnici na zimákách. Páč věřím tomu, že by mě jistě pokutovali...
Když budeš mít štěstí jako já, nebudeš muset tento problém řešit .
Já jsem koupil letní pneumatiky (žádné universály, prostě letní), které mají označení M+S.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
zdravim. nechcem zakladat novu temu tak to supnem sem. chcem kupit letne pneu. bol som dnes v predajni a maju posledne 4 ale DOT je 3808. prosim poradte zobrat ich alebo nie? jedne sa o bridgestne ER 300. dakujem
peto. píše:zdravim. nechcem zakladat novu temu tak to supnem sem. chcem kupit letne pneu. bol som dnes v predajni a maju posledne 4 ale DOT je 3808. prosim poradte zobrat ich alebo nie? jedne sa o bridgestne ER 300. dakujem
Taky dost záleží na výrobcí gumy. Třeba Barumky (letní) při rychlý jízdě sedí podstatně hůř než Bridgestone. Osobně vyzkoušeno. A zimní Barum zase sedí o dost hůř než Debicy. Tudíž pokud jezdíte rychle Barum nebrat. Mě osobně tato značka hrozně zklamala a nechtěl bych žádnou ani zadarmo.
subaru1 píše:Taky dost záleží na výrobcí gumy. Třeba Barumky (letní) při rychlý jízdě sedí podstatně hůř než Bridgestone. Osobně vyzkoušeno. A zimní Barum zase sedí o dost hůř než Debicy. Tudíž pokud jezdíte rychle Barum nebrat. Mě osobně tato značka hrozně zklamala a nechtěl bych žádnou ani zadarmo.
zimní barum se chová stále jak vyfouklá není možno to dofoukat plavajicí auto jak svin