Myslím, že podobné akce přimějí více Pracujících Občanů čr nahlas říkat svůj názor.lenka píše:žádný srdceryvný dopisy ani petice situaci nezměněj, těm se všichni co jsou nahoře u koryt jen chechtaj pod vousy
a myslej si jen si smolte ty vaše bláboly dokud je to takhle tak sme spokojený
a navrch jim to hraje do karet že je vidět tahle maškaráda a neni čas na jejich mega rozkrádání
Jen si pár pisálků veme do huby kocába kterej stejně za chvíly pude do ........a čecháčci sou spokojený že sis zas maj potichu na co stěžovat
Uz jste se podepsali?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Já myslim že tohle vede spíš aby se všichni schovaly za petici, protože vyplnit z kanape doma to udělá každej ale aby lidi zorganizovaly protest s generálníma stávkama jako uměj francouzy a prostě ty sráče co sou tam 20 !!!!!! let a jen měněj kabáty a skáčou za uplatkama a prostřednictvim jinejch mafiánů uplácej druhý ty tam prostě odtud nejlíp krvavě vykopat !!!!!
Já sem opravoval v roce 2005 Valdštenskej palác kde sídlí senát a dodnes se my chce blejt a to mám silnej žaludek...
K lidem se dostane jen slabej odvar.
Já sem opravoval v roce 2005 Valdštenskej palác kde sídlí senát a dodnes se my chce blejt a to mám silnej žaludek...
K lidem se dostane jen slabej odvar.
VW Gruppe or DIE !!!