Nikdo neříkal, že se to má hlásit dopředu, nebo že je to zakázaný, jen tu vznikl spor, zda nitro bylo, či ne. Každopádně jsi to ty, jako řidič osvětlil a je to jasný. Na vyjádření řidičů se čekalo, teda alespoň já. To že vznikl spor není nic divného, když očividně byla v autě viděna lahev a jiní tvrdí, že nitro nebylo. Šlo o takovou solidaritu, říct, jak to je.MKB píše:Koukam, ze se to tady rozjelo a spousta lidi je nejak nervoznich!![]()
Tak ja to trochu osvetlim, aby nastal klid a konec dohadum. Polo dostalo trochu kysliku navic, to je pravda, nicmene na tom nevidim nic spatneho! Jsou to zavody a kazdy delame maximum pro uspech nebo jinak receno dosazeny vysledek(cas). Je pravda, ze Reesha ani Venca o tom nevedeli, takze zamerne nelhali ostatnim, bylo to spis takove prekvapeni pro vsechny a pokus o ostry test, jak to funguje na trati.
A na otazku, ze jsem to nikomu nerekl driv - proc bych mel? Je to nejaka povinnost? Nikdo se me na to nezeptal ani pred zavodem ani po zavodu a ja osobne nejsem vychloubave povahy. Nicmene, kdyby se nekdo zeptal, nezapiral bych! A taky se mi nezda, ze by se kazdy z vas chlubil kazdemu, co presne ma pod kapotou!Takze doufam, ze toto vysvetleni je plne dostacujici a komu se nelibi, tak at s tim neco udela! Ja take nikomu nebranim, aby si na aute udelal upravy jakehokoliv typu!
Co se tyce Audi, ktera byla prede mnou, opravdu nevim, jestli mela nitro nebo ne, mohu se jen domnivat stejne jako vy!
Martin (Polo DIESELPOWER)
Tímto z mého pohledu otázka nitra ve tvém autě vyřešena a jede se vesele dál.