Jo počkej...to měla být reakce na můj příspěvek???? To snad ne!Robert Gron píše:Já myslím že kn filtr je to nej co muže být.Nic jak tady píše pan vysokoškolák tam s tvrdého papíru není to napíše jen trouba.Filtr je několikavrstvá bavlna která je napuštěná olejem.Když si někdo tento filtr koupí tak si koupí i čistící sadu.Ta se skládá s čistícího přípravku a impregnačního oleje.Nejlepší se je podívat na stránky výrobce a nebo mít tento filtr než psát hlouposti.Já je mám ve všech autech a nic žáden prach za filtrem není.Jinak by tyto filtry asi nepoužívali v motorsportu kdyby byli špatné.
KN filtry a TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
-
Robert Gron
- Přispěvovatel
Logicky je toto nesmysl,protože pokud jezdíš cca stejný trasy ty filtry musí být stejně špinavé.Pokud je KN čistčí musí ten bordel procházet a zachytit se jen velký kusy.proche77 píše:čau ladiči,take mohu jen doporučit,auto jde lepe do otaček a hlavně při našich prašnych silnicich sem měnil papirak tak 3-4krat ročně,K+N čistim 2x ročně a v pohodě. Navratnost je za chvilku.a ta bavlna snese hodně,když čistiš jak maš. vše zaleži,kolik najezdiš km a na vas
Tel:776005385 Nový Bor
My se známe....NOVÁČKU????Robert Gron píše:Ne na tvé příspěvky nereaguji nemá to smysl.
Se mi zdá, že se tady čas od času objeví nějaký prudič....vždycky se ztrapní....a za chvíli je tu další a ten původní už nepřispívá. Asi jeden a tentýž střídá nicky aby zkusil začít znovu...lépe....
Nechceš sem hodit třeba fotku?
Na to, že to byl tvůj první příspšvek ses teda vytáhl....
Podobný styl jako Milhausek....nebo stejný?????
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
-
Robert Gron
- Přispěvovatel
Takže jsi to ty...milhausek....tak to jó
Jsem nepochopil, co je to za trpný nick...než jsem zjistil, že se tak jmenuješ
Nikde nepíšu nic o materiálu KN filtru....nevím co to motáš.....kde jsi to viděl????? Jestli tady někde najdeš, že něco píšu o materiálu KN filtru, tak teda klobouk dolů
Ale protože jsi jen něco blbě pochopil, tak si zase nezapomeň změnit nick...
A i když to sem nepatří.....tak pro ostatní.....tahle nevraživost tohoto člověka ke mě plyne pouze z toho, že nemůže přenést přes srdce, že se nechytá s benzínovým 2,0, nebo co to vlastně má, na naftu.
Já ho mám u prd..e, takže na další provokace mimo téma nebudu reagovat.

Jsem nepochopil, co je to za trpný nick...než jsem zjistil, že se tak jmenuješ
Nikde nepíšu nic o materiálu KN filtru....nevím co to motáš.....kde jsi to viděl????? Jestli tady někde najdeš, že něco píšu o materiálu KN filtru, tak teda klobouk dolů
Ale protože jsi jen něco blbě pochopil, tak si zase nezapomeň změnit nick...
A i když to sem nepatří.....tak pro ostatní.....tahle nevraživost tohoto člověka ke mě plyne pouze z toho, že nemůže přenést přes srdce, že se nechytá s benzínovým 2,0, nebo co to vlastně má, na naftu.
Já ho mám u prd..e, takže na další provokace mimo téma nebudu reagovat.
-
Robert Gron
- Přispěvovatel
Takže proti KN filtru samozřejmě nic nemám, jezdím ho a jsem s ním spokojen. Jen to dělá celkem kravál, tak ho musím hodit do nějakého boxu a vyvézt sání mimo motorový prostor.
Takže jsem hledal a našel asi ten "údajný" nesmysl, který jsem mezitím mimochodem smazal. Je to o stránku dopředu.TDIPOWER píše:Heh...chlapi....já už papírák nemůůůůžůůů.......trochu vlhka a vcucnu ho....
Na 250PS nestačíííííí.
Ale že bych měl problémy popsané výše....to nee. Ale do seriového auta bych to neřešil a nechal papírák. Jednoduše si to ověřte změřením podtlaku před turbem. Při vyšších výkonech už je třeba to více zprůchodnit.
Záleží to případ od případu na konkrétní konfiguraci motoru.
Asi nejde říct, který je lepší. Záleží jak na co.
Pro ty, kdo nepochopili na poprvé se omlouvám a napíšu jinak.
Tedy: "Heh...chlapi....já už papírák nemůůůůžůůů.......trochu vlhka a vcucnu ho...." znamená, že už nemůžu jezdit s origo filtrboxem s origo papírovým filtrem, protože jakmile díky dešti navlhne, může se stát, že při tom průchodu vzduchu dojde k protržení a nasátí do turba. PROTO HO TAM NEMÁM A JEZDÍM K&N!!!
Ani zdaleka to neznamená, že by snad v KN filtru měl být papír!!!
-
Robert Gron
- Přispěvovatel
Tak v tomto případě se ti omlouvám Milhauzi.
Naposledy upravil(a) Robert Gron dne 18 čer 2009, 08:01, celkem upraveno 1 x.
No zase bych to s tim nissanem tolik neprehanel. Myslim,ze jsem majitelem docela silneho TDI a mel jsem i 350z a dost jsem je porovnaval. V tu chvili mel muj golf 221hp a ve srovnani 0-200 byl nissan na konci cumakem o pul metru vpred a to jen diky tomu,ze mel se zadokolou lepsi start.Robert Gron píše:Tak v tomto případě se ti omlouvám Milhauzi.Někdo pod stejným nikem tam toto psal ale nemá tam fotku takového krasavce jako ty.Byl bych strašně rád aby jsi tady neplácal hovadiny když ani nevíš jaké mám auto.Jen jeden rozdíl je mezi námi já si ty auta nemusím chodit pujčovat do hellera jako ty. Ještě trochu koníku přidej a pak mužem zkusit ten váš vrchol motorsportu sprint tvá žabka proti nisanu 350z uvidíme zda kamna nebo zapalovače. Tvé auto má turbo ale to neřeším.
Jen porovnání kolik mi toho nadělíš
Byl to nissan 350z rok 2005 manual
Takze bych tady moc nevyskakoval bejt tebou,teda pokud nechces bejt druhej opet
-
Robert Gron
- Přispěvovatel