Tragedie V6 AKN... Na prodej v bazaru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

repanek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od repanek »

Dneska mi volal nejakej chlapik s nabidkou komplet motoru AKN za 36.000, ale moc sdilnej nebyl. Jenom ze je dobrej, komplet a se zarukou, ale ze by poslal alespon fotku nechtel ani slyset a nez jsem se stihnul zeptat aspon odkud je, tak rek at si zavolam kdyz budu mit zajem a tipnul to. Tak nevim, duveru ve mne teda nevzbudil...
Passat V6TDI Tiptronic
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

tak to byl nějakej magor a nic bych od něj nekoupil jinak u AKE budeš řešit ten samej problém. scháněj motor kterej nezačína na A (AKE) ale na B ty sou prej lepší. Jiank můžeš zkusit uživatele Steavgolf2 mám od něj pár dílů a vždy spokojenost ale nevim jestli sežene celej motor :?
SupermanXXX
Přispěvovatel

Příspěvek od SupermanXXX »

ROMEK píše:
SupermanXXX píše:no vim že je na to asi pozdě ale měl jsi za 60 kolíků koupit motor 2,5 po roce 2004 už je prej lepší. jinak nedá se to mechanikovi reklamovat? i když vydržely tak málo možná je chyba v mazání ne?
to by sem chcel vydet takého mechanika kerý by to uznal
no já už bych si asi nic k mechanikovi co údajně použil origo díly řek si 60kolíků a jezdilo to 10tis km asi nedal (LOL)

kámoš má na tomto motoru najezděno 190tis a pořád drží ;)
Fandy
Přispěvovatel

Příspěvek od Fandy »

My jsme do A6,koupili celý mot. AKE,stál 26tis.,najeto 160tis.,byl jak nový vevnitř :) přeházely se vačky,vahadla,hydra nový.Auto má odjeto dalčích asi 73tkm v pohodě,navíc zbyla spousta n.d.
Opravy vad.řj,ABS,autoradií,navi. 774446776
repanek
Sběrač informací

Příspěvek od repanek »

Už se mi nechce pašíka řešit, jdu do odkupu firemního auta. Kdybyste věděli o někom kdo by moh mít zájem, tak aktuální cena je 100.000,-. Víc v bazaru.
Passat V6TDI Tiptronic
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“