Sharan 1,9 TDI 81 KW do 5 minut sám zhasne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tiba
Nováček
Odpovědi: 0

Sharan 1,9 TDI 81 KW do 5 minut sám zhasne

Příspěvek od Tiba »

Ahoj mám takový problém. Sharan r.v. 99 1,9 TDI 81 KW když ho nastartuji do 5 minut zhasne, nastartuji znovu a někdy zhasne, někdy ne. Udělá to max. 2x. Pak jakoby se to dostalo do určitý teploty a je to ok a běží normálně. Relé žhavéní je nové, ale pořád píše sporadickou chybu zkrat na kostru. Čidlo teploty ok. Občas to napíše odpojovací ventil N 109, ale to je asi tím, že to zhasne a tak to hodí sporadickou chybu. Nesetkal jste se už někdo s tím?
Bajzík
Přispěvovatel

Příspěvek od Bajzík »

asi bch vyměnil ten odpojovací ventyl na čerpadle, nebo zkontroluj kabel k němu.
Tiba
Nováček

Příspěvek od Tiba »

kabel ok a ventil nový (LOL)
Bajzík
Přispěvovatel

Příspěvek od Bajzík »

nejsem žádný odborník ale když to vemu logicky tak bud nemá naftu nebo vzduch. kolik dává nafty na volnoběh studený?
ještě bych zkusil na ten ventil přivést stálých 12V přímo od baterie.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

Bajzík píše:nejsem žádný odborník ale když to vemu logicky tak bud nemá naftu nebo vzduch. kolik dává nafty na volnoběh studený?
ještě bych zkusil na ten ventil přivést stálých 12V přímo od baterie.
mě to jenom občas škublo ale nechcíplo, já měl odpoj.ventil po zimě normálně zasekanej parafínem nebo co to bylo vyčistil,vyfoukal,odvzdušnil a dobrý,
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“