Kupim komplet motor 1,9 TDI ASV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kupim komplet motor 1,9 TDI ASV
Kupim komplet motor 1,9 TDI ASV aj s turbom... surne...alebo niekoho kto mi ho opravy.....dakujem
kontakt:
pato_b@centrum.sk
kontakt:
pato_b@centrum.sk
Takze to auto ide natocit, iba turbo zobralo olej a chvilu sa na tom aute este islo... teraz som dolial olej aby som zistil kolko ho tam bolo a ked som nalial 1,5 litra, tak bol tesne pod minimom na odmerke... dymy ako cert aj na volnobehu, zda sa mi ze trochu klepe, ale startuje lahko... tak teraz neviem ci menit motor, alebo len turbo a motor dat opravit ak treba a ak sa to vobec oplati ho opravovat.... ale zas kupit motor ako macku vo vreci, ktory nemam ako odskusat sa mi tiez moc nechce... poradte co robit...dik
presne... Dodrbes motor,zacne ti palit aj olej a odpises ho uplne.Je len otazne ci ti uz aj nehorel,olej ma vyssiu teplotu horenia a dokaze za chvilu prepalit diery durch cez piesty alebo aspon vypalit diery a zdeformovat valcemisoVW píše:uz to nestartuj!!!! Sanie bude plne oleja. Odpoj sanie, vymontuj zhavice a rucne pretoc viackrat motor.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR