Varování motorkářům - Superbiky Brno 25-26.7. !!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Varování motorkářům - Superbiky Brno 25-26.7. !!
Pro ty riskéry, co nepojedou plechovkou na tuto skvělou akci - a budou si naivně myslet, že v pohodě zaparkují v areálu, či v dosahu, varování !! Po situaci z loňska, která se žel opakovala potom i v srpnu, třebaže s menšími škodami...nezpevněný povrch improviz. parkovišť často nakloněných + slunce a vyšší teploty + ABSENCE jakýchkoliv dřívek, plechů, podložek atd. v rozumných rozměrech a pevnosti (vejde se pod sedlo či jinam) ROVNÁ SE časté pády motorek (i Ducati Monster jsem viděl), i ve stylu DominoEfekt, proražené nádrže, vyteklý benzín, značná poškození a škody. Organizátoři z VC navíc mají umístěné plakátky "Parkování na vlastní nebezpečí i v AJ" a nikde se ničeho nedovoláte, problémy s pojišťovnami apod. Myslete tedy na nějaké podložky pod stupačky a VEMTE JE S SEBOU !! Nebuďte sobci, klidně i 2-3, pro sousedy, co zapomenou. Díky, Ludra, Brno
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
loni jsem byl pěkná neděle to byla doporučuju si udělat výlet bohužel letos nemůžu 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
spadlý mašiny
no viděl jsem dominový pády třeba Ducatka a vedle Yuko či jak čínský šmejd, tam škoda za pár, ale ta Ducati to měla za pár desítek tisíc, řidič brečel....Pak v srpnu na VC už to bylo o něco lepší...L.
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu