trasenie volantom

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kluso
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

d

Příspěvek od kluso »

Přehoď přední a zadní kola když se to zlepší tak převážit.když ne tak prohlédni poloosy.
vlastik1
Přispěvovatel

Příspěvek od vlastik1 »

yirka píše:
vlastik1 píše:
subz3ro_tdi píše:ak mas hlinikove disky, skontroluj si ci mas na oboch prednych kolesach tie vymedzovacie podlozky... niekedy to pri prevazeni v pneuservise vypadne a mechanik si to nevsimne ;)

jak vypadají ty vymezovaci podložky? Nikdy jsem si nevšiml že by tam ještě něco bylo mezi diskem a dosedaci plochou ?
to není mezi diskem a dosedací plochou ale vymezuje se středová díra, aby se disk mohl použít na vícero aut třeba s roztečí 100.
ok. zase jsem o něco chytřejši :)
OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE
ladinek90
Sběrač informací

Příspěvek od ladinek90 »

takže ne vymezovací podložky,ale vymezovací kroužky ;)
kluso
Přispěvovatel

Příspěvek od kluso »

ladinek90 píše:takže ne vymezovací podložky,ale vymezovací kroužky ;)
(rofl)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kaskader píše:
slovacek.milos píše:
kaskader píše: Neni to trochu adrenalín? :-)
pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčit

nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádat :o do nekonečna je to podle chuti každého na co se cítí :-D miloš
ja to nekritizujem, len si nechcem predstaviť, čo by bolo, keby to náhodou spadne z heveru (LOL)
to mi jeden psal že ho fotr málem zabil, že mu zboutá garáž ale na problém přšel rozhozený běhoun
no zvednout to na tom orugo heveru to by byl asi fakt průser já to zvedal jednou packou na dvouslopáku ale od toho jsem upustil na koktách praskají čelní skla tak dávám jezevčíka pod rameno miloš
peto.
Nováček

Příspěvek od peto. »

za posledne 2 mesiace som autom najazdil zhruba 200 km len mesto a najviac 60 km/h. vcera som ho vytiahol na dialnicu ale volantom mi uz netrasie. kolesa som nedaval vyvazovat ani som neprehadzoval zozadu dopredu. preco to teraz prestalo? a mam to aj tak skusit prehodit? :?
octavia 81 kW 2004
g.r.
Přispěvovatel

Příspěvek od g.r. »

mam podobnej problem , nedavno sem menil čepi (spodni) a a volant se zacal klepat pri 110 a vejs , predtim to delalo jenom lehce , tak se chci zeptat jestli to muzou delat čepi rizeni a nebo spis nevyvazeny kolo , zkousel sem zimaky a dela to furt ikdyz min
jura2
Přispěvovatel

Příspěvek od jura2 »

slovacek.milos píše:
kaskader píše:
slovacek.milos píše: pro mě denní praxe diagnostiku si lze ulehčit

nebo taky vymotnovat kola, přemontovat, chodit po pneuservisech a bádat :o do nekonečna je to podle chuti každého na co se cítí :-D miloš
ja to nekritizujem, len si nechcem predstaviť, čo by bolo, keby to náhodou spadne z heveru (LOL)
to mi jeden psal že ho fotr málem zabil, že mu zboutá garáž ale na problém přšel rozhozený běhoun
no zvednout to na tom orugo heveru to by byl asi fakt průser já to zvedal jednou packou na dvouslopáku ale od toho jsem upustil na koktách praskají čelní skla tak dávám jezevčíka pod rameno miloš
Taketo skusky robia diferaku radost. :o
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“