takze mame tu jeden zapeklity problem.
s40 2,0l turbo benzin rok 1998 komplet v elektrike.
sem tam sa stane ze motor padne do nudzoveho rezimu.
po vycitani chyby je tam chyba P0335-nespravny signal cidla od klikove hridele.niekedy tazko startuje (coje pochopitelne koli zavade)po vymazani nabehanych cca 60km a auto bez zavady.potom zavada naskakuje po kazdom druhom starte.po 3 vymazani znova ciste a zase pokoj.kable su ok snimac je neposkodeny.zavada sa objavuje sporadicky a ked sa objavi tak auto nejde a je problem nastartovat.uz som zufaly..auto slo cca 800km po nemecku a pohoda.prislo na hranice a neslo nastartovat a neslo...
skuste poradit..
vidim len 3 veci co by mohlo bit..vadny snimac (ale funguje),riadiaca jednotka alebo nieco na kluke...
volvo s40
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To čidlo-hallův snímač chce zkusit vyměnit. Pokud dává zmatený signál, má to přesně tyhle projevy. Hraje si na teplotu a buhví na co ještě. Zkus ho vyndat, jestli není obaleno šponami. Je v něm magnet, a pokud je tam to magnetické vrabčí hnízdo, které funguje jako magnetický bočník, moho by pomoci vičištění.
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kluka
diky za typ origos..cidlo som mal samozrejme vonku a bolo ciste a pekne ako keby bolo nove...skoda ze nemam osciloskop aby som zmeral ci nahodou neblbne.moze bit zeby bolo aj na kluke nejaky problem??nestretol som sa s takym problemom este.ide tam teraz nove cidlo a uvidime ako to pojde...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..