Rozvody AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody AFN
Zdravím všechny, prosím o radu případně obrázek nastavení rozvodů u AFN 1.9 TDi 81 kW PASSAT a zajímá mně především jestli je HÚ ta ryska nebo ta 0, no prostě jestli je při základním nastavení na klice 0 nebo ta ryska díky moc.
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
na kluke nepozeraj..pozri na prevodovke je taky dvojity otvor..je na nom zaslepka..pod nim je zotrvak a na nom musi bit ryska ..vacka sa nastavuje tak ze das dole viecko a tam sa dava pasovinka do zliabku na druhej strane remenice..cerpadlo sa zaisti kolickom...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
-
- Přispěvovatel
na passatu asi dvojtou diru nenajde to si pleteš s motory napřič tady se nastavuje na nulu ktera by mnela byt na hraně te diryPackage píše:na kluke nepozeraj..pozri na prevodovke je taky dvojity otvor..je na nom zaslepka..pod nim je zotrvak a na nom musi bit ryska ..vacka sa nastavuje tak ze das dole viecko a tam sa dava pasovinka do zliabku na druhej strane remenice..cerpadlo sa zaisti kolickom...
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a jo...ja som zapomnel ze je to passat s motorom pozdlz...inak ostatne sedi..golfgti16v píše:na passatu asi dvojtou diru nenajde to si pleteš s motory napřič tady se nastavuje na nulu ktera by mnela byt na hraně te diryPackage píše:na kluke nepozeraj..pozri na prevodovke je taky dvojity otvor..je na nom zaslepka..pod nim je zotrvak a na nom musi bit ryska ..vacka sa nastavuje tak ze das dole viecko a tam sa dava pasovinka do zliabku na druhej strane remenice..cerpadlo sa zaisti kolickom...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Tak včera jsem dělal pasata rv98 motor afn, nastaveno klika na 0 , vačka aretace, čerpadlo na 15 čep. Kolečko na klice neháže ani nemá vůli. Ale TDI graf nejde udělat, po přepnutí na základní nastavení se v poli 2 hned objeví 255. čerpadlo naražený úplně na motor.
Předstřik jednotka upravuje na 76%. Kde je chyba?
Předstřik jednotka upravuje na 76%. Kde je chyba?
GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl
mam tu podobny problem ze tiez mi nejde nastavit predvstrik ....hodnota teploty paliva je ok ta je stabilna ked je motor ohriaty na 85 Stupnov ale ale ta hodnota toho úpociatku vstriku sa mi neda nastavit zaboha... mal som ju na cca 20 a potreboval som asi 55(aby to bolo cca vstrede tdi grafu) tak som tukol a jeb hned mi to skocilo na 255 tak som tukol nazad a uz bolo 10 a takto som tukal 100 krat a ani hovno .... moze tam byt daco dodrbane?? cerpadlo som posunul mozno o 1 mm
Teraz tam amm hodnotu na teplote paliva 110
a Pociatok vstriku 2 az 4 dakedy tam skoci rovno 255
auto ma najazdene 310tis a na volnobeh to vibruje ako vibrator
Teraz tam amm hodnotu na teplote paliva 110
a Pociatok vstriku 2 az 4 dakedy tam skoci rovno 255
auto ma najazdene 310tis a na volnobeh to vibruje ako vibrator