Zdarec,potřebuji poradit s kontrolkou...Koupil jsem ojetého Trafica 2,5D 4x4 mikrobus r.v.1992 a občas problikne červená kontrolka-pokusím se ji popsat:
stylizovaná jakoby nádoba nahoře uzavřená,na dně naznačena tekutina a vrchem strčena jakoby měrka...... Vzhledem k tomu že problikává při změně horizontu,jde asi o náplň....ale v čem....? je to kontrolka oleje v diferáku...? protože nic jiného už mě nenapadá...voda to asi není,olej v motoru jakbysmet... Poradíte někdo?Díky.
Pomoc s kontrolkou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Trafic 2,5 D, v.r 1997, 150 000km
No jo , mi to dělá to samé a nevím čím to je.
Předpokládám, že máš na mysli tu červenou vpravo dole.
V manuálu píšou, že to je kontrolka č. 17-výška hladiny oleje ( Ale v čem ?). Do motoru jsem naplnil olej po horní rysku, v posilovači taky. A furt ta potvora nepravidelně svítí. Je to snad olej v převodovce?
Možná to někdo bude vědět.
Kdyby někdo měl k přeposlání schéma elektroinstalace bylo by po problému.
A už vůbec nechápu politiku Renaultu ke svým zákazníkům.Všechna shémata, základní nákresy a náhradní díly, by přece měly být na oficiální www stránce Renaultu dostupné. No ni! Zatím platí: zaplať, dostaneš klíčky od auta a jednu radu. Neotravuj, nebo se zajeď nechat oškubat do Servisu Renault.
Zdraví Tra
fikář
No jo , mi to dělá to samé a nevím čím to je.
Předpokládám, že máš na mysli tu červenou vpravo dole.
V manuálu píšou, že to je kontrolka č. 17-výška hladiny oleje ( Ale v čem ?). Do motoru jsem naplnil olej po horní rysku, v posilovači taky. A furt ta potvora nepravidelně svítí. Je to snad olej v převodovce?
Možná to někdo bude vědět.
Kdyby někdo měl k přeposlání schéma elektroinstalace bylo by po problému.
A už vůbec nechápu politiku Renaultu ke svým zákazníkům.Všechna shémata, základní nákresy a náhradní díly, by přece měly být na oficiální www stránce Renaultu dostupné. No ni! Zatím platí: zaplať, dostaneš klíčky od auta a jednu radu. Neotravuj, nebo se zajeď nechat oškubat do Servisu Renault.
Zdraví Tra

Trafic 2,5D