Mám Odtahovku Ducato 2.8 JTD 2006 a mám pocit že nějak málo jede oproti starému Ducatu 2.5tdi 2000. Mám to už chipnutý a jede to líp ale když jedu do alp v Rakousku jen s naloženým prázdným vozíkem (cca 650kg) a předjel mě uplně v pohodě Ducato Obytnej vůz s tím samým motorem a já ho nedohnal ani prd tak nevím kontrolka žádná nesvítí, turbo po GO a chyby žádný najeto 140000km. A 120000 jsem si najel sám.
Jaj sorry, pises ze mas odtahovku. Musim ist k ocnemu, to zvaranie mi asi nerobi dobre . V prvom rade kontrolna otazka, mas EGR? (Odtahovka by ho nemala mat ale pre istotu sa spytam)
Zjavne EGR nemas, takze ako prve by som sa mrkol na integrovany snimac plniaceho tlaku a teploty stlaceneho vzduchu (su to dva cidla v jednom puzdre na sacom potruby v lavo hore). Resp. examiner a kuknut sa ako to vyzera s MAP
A jak to poznám že je špatnej integrovany snimac plniaceho tlaku a teploty stlaceneho vzduchu jen výměnou ne? Nemám na to jak mrknout v mapách chci na to nějak přijít sám ve Fiatu věděj hovno to vím víc sám když se na něco zaměřím.
Sak preto to potrebujes dat na Examiner. Online blok meranych hodnot a ist sa stym vozit. Bud je vadny snimac plniaceho tlaku MAP alebo turbo tlaci malo. To treba zistit pre zaciatok.