USB Diagnostic OBD Interface Cable
Moderátoři: šulda, Moderátoři
USB Diagnostic OBD Interface Cable
Cuete, potreboval bys som poradit, kupil som usb kabel a potreboval by som poradit aku verziu VAG-COMu potrebujem aby mi fungovali vsetky vunkcie? Momentalne mam 409.1 ENG a funguje mi iba minimum funkcii, Vdaka
Re: USB Diagnostic OBD Interface Cable
a nebezi ti 409.1 v shareware moe ? ktore funkcie ti nejdu ?djvoloda píše:Cuete, potreboval bys som poradit, kupil som usb kabel a potreboval by som poradit aku verziu VAG-COMu potrebujem aby mi fungovali vsetky vunkcie? Momentalne mam 409.1 ENG a funguje mi iba minimum funkcii, Vdaka
Ja ten crack mam, ale mam problem ze kdyz dam testovat, tak to projede jen jeden segment a program hodi zpet do shareware modu... Chtelo by to nejakou lepsi modifikaci toho programu. Jinak ceska verze se mi nechyta vubec... Anglicka staci, chci jen smazat par chyb... kdyby nekdo vedel SZ plsdjvoloda píše:to nas bude asi takych viac co zhaname vag-com s funkcnim Crackom

uz to neriesime. presli sme na hex canpustek píše:Ja ten crack mam, ale mam problem ze kdyz dam testovat, tak to projede jen jeden segment a program hodi zpet do shareware modu... Chtelo by to nejakou lepsi modifikaci toho programu. Jinak ceska verze se mi nechyta vubec... Anglicka staci, chci jen smazat par chyb... kdyby nekdo vedel SZ plsdjvoloda píše:to nas bude asi takych viac co zhaname vag-com s funkcnim Crackom

ale to je jiny kabel, jestli se nemylimkevino píše:uz to neriesime. presli sme na hex canpustek píše:Ja ten crack mam, ale mam problem ze kdyz dam testovat, tak to projede jen jeden segment a program hodi zpet do shareware modu... Chtelo by to nejakou lepsi modifikaci toho programu. Jinak ceska verze se mi nechyta vubec... Anglicka staci, chci jen smazat par chyb... kdyby nekdo vedel SZ plsdjvoloda píše:to nas bude asi takych viac co zhaname vag-com s funkcnim Crackom

no ano je. dokaze toho ovela viac..pustek píše:ale to je jiny kabel, jestli se nemylimkevino píše:uz to neriesime. presli sme na hex canpustek píše: Ja ten crack mam, ale mam problem ze kdyz dam testovat, tak to projede jen jeden segment a program hodi zpet do shareware modu... Chtelo by to nejakou lepsi modifikaci toho programu. Jinak ceska verze se mi nechyta vubec... Anglicka staci, chci jen smazat par chyb... kdyby nekdo vedel SZ pls
no ano je. dokaze toho ovela viac..[/quote]
nechci nic vic, na to moje zvykani
ne vazne mam passata 99 a na smazani oil servis hlasky (ikdyz vim ze je na to funkce v kombinaci tlacitek na pristrojovce)...
...zivit se tim nebudu, ze bych kupoval kabel za 7litru...
+ autoscan, jestli to vyhodi nejakou chybu, treba proc mi nejde zadni sterac atd...

ne vazne mam passata 99 a na smazani oil servis hlasky (ikdyz vim ze je na to funkce v kombinaci tlacitek na pristrojovce)...
+ autoscan, jestli to vyhodi nejakou chybu, treba proc mi nejde zadni sterac atd...
pustek píše:no ano je. dokaze toho ovela viac..

+ autoscan, jestli to vyhodi nejakou chybu, treba proc mi nejde zadni sterac atd...[/quote]
tak potom neviem co riesis. daj si tam vag com 304.0 cz mas po probleme. a preco ti nejde zadny stierac ti neukaze