Vag-Com 907.9 CZ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem napsal panu Svobodovi,jak je to s tou novou verzí a tady je odpověď
novou verzi VAG-COMu mam jiz od 5teho zari prelozenou a od te doby cekam na finalni exe soubor od Ross-Tech, ktery bych Vam mohl dat. Bohuzel netusim kdy se jim to podari udelat.
Dekuji za pochopeni
Jan Svoboda
AutoComSoft s.r.o.
U kolejí 16/51
Praha 6
161 00
novou verzi VAG-COMu mam jiz od 5teho zari prelozenou a od te doby cekam na finalni exe soubor od Ross-Tech, ktery bych Vam mohl dat. Bohuzel netusim kdy se jim to podari udelat.
Dekuji za pochopeni
Jan Svoboda
AutoComSoft s.r.o.
U kolejí 16/51
Praha 6
161 00
Tak potom preco nas ojebava ze si uz mozeme stiahnut novu CZ verziu ked este ani on sam ju nema???Rudas píše:Tak jsem napsal panu Svobodovi,jak je to s tou novou verzí a tady je odpověď
Dekuji za pochopeni
Jan Svoboda
AutoComSoft s.r.o.
U kolejí 16/51
Praha 6
161 00

Asi se blbe zeptam. Tu anglickou verzi stahnu z Ross Tech stranek ? Kabel aktivuju stejne jako ceskou verzi ?gdanx píše:presne tak, s origo muzes cokoliv, sam to taky tak praktikuju a vse okrami píše:kdyz mam origo,muzu mit i anglickou verzi a kabel se mi neumrtvi ?
Cislo servisu tam muzu dat jake chci ???
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
presne tak jak pisesrami píše:Asi se blbe zeptam. Tu anglickou verzi stahnu z Ross Tech stranek ? Kabel aktivuju stejne jako ceskou verzi ?gdanx píše:presne tak, s origo muzes cokoliv, sam to taky tak praktikuju a vse okrami píše:kdyz mam origo,muzu mit i anglickou verzi a kabel se mi neumrtvi ?
Cislo servisu tam muzu dat jake chci ???

mohl bych poprosit nekoho znalejsiho,aby mi poslal exe soubor na tu anglickou verzi 908 . Kdyz koukam na ty jejch starnky,nejsem moc chytry,co stahnout.
Vim ze hodne lidi pouziva ceskou i anglickou verzi,ale
opravdu s tou anglickou neodpalim kabel od Sovobdy ??
diky za pomoc a reakci
diky za pomoc a reakci
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Nemusíš se ničeho dát,neodpálíš,taky používam verzi 908.1 a naprosto v pohodě.rami píše:mohl bych poprosit nekoho znalejsiho,aby mi poslal exe soubor na tu anglickou verzi 908 . Kdyz koukam na ty jejch starnky,nejsem moc chytry,co stahnout.
diky za pomoc a reakci