Kontrolka zhaveni-zajiskreni
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kontrolka zhaveni-zajiskreni
Zdravim,nestalo se uz nekomu u 1.9 TDi 81 kw ASV,ze pri otoceni do polohy 1 a zhaveni doslova chrcela kontrolka zhaveni..je to jako kdyz spojim dva draty a ten spoj jiskri..podobny zvuk to melo,jako by bylo neco ve zkratu..odchazi mi ta kontrolka v palubovce nebo mam hledat jinde? Zhaveni ani neblikalo,byo videt,ze zhavi,ale zaroven menilo posvit jako bych rychle zapl vypl. Udelalo mi to 2x po sobe a uz je zase vse v normalu. Odchazi takto ty zarovky nebo ledky normalne v palubovce? Diky
seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
-
- Přispěvovatel
Rele sem kluci vymenil za nove a dela to stale
Dela to vzdy rano kdyz prijdu k autu. Sviti zhaveni ne tak vyrazne a chrci mi to od te kontrolky zhaveni. Auto vsak normalne naskoci,staci ujet treba 2km a pak uz je vse dobre..je to vzdy jen ten prvni start,kdyz auto je studene..napada vas jeste neco? Dekuju

seat ibiza 2001 1.9TDi 81kw 235nm Sport D8 Flash rot
cupra165 píše:Rele sem kluci vymenil za nove a dela to staleDela to vzdy rano kdyz prijdu k autu. Sviti zhaveni ne tak vyrazne a chrci mi to od te kontrolky zhaveni. Auto vsak normalne naskoci,staci ujet treba 2km a pak uz je vse dobre..je to vzdy jen ten prvni start,kdyz auto je studene..napada vas jeste neco? Dekuju
skus rozobrat budiky a vymenit LED. ja som mal problem na fabii. ale bolo to bez toho zvuku aky ty popisujes....