problem asi s turbem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problem asi s turbem
ahoj......mam fabku rs a v servisu mi rikali ze je v haji turbo.....ja autum nerozumim tak se chci poradit.....po leve strane zespoda vedle motoru je cerna hadice a z ni mi tece olej...pry je to od turba

Re: problem asi s turbem
No a co by si chcel aby odtial tiekla voda? je to hadica od turba a je to normalne ze je zasrata od oleja nemusi to byt hned turbo? To akoze v servise zistili podla tejto hadice ciernej ze je v haji turbo?msmity píše:ahoj......mam fabku rs a v servisu mi rikali ze je v haji turbo.....ja autum nerozumim tak se chci poradit.....po leve strane zespoda vedle motoru je cerna hadice a z ni mi tece olej...pry je to od turba![]()

Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
Chodí ti regulace na turbu naprd, sou zatuhlý lopatky na turbu, vyndat a vycistit aby regulace chodila volne. turbo tlaci moc a nez to zreguluje tak to trva,proto ten pokles výkonu.kubajz1 píše:Pánové mám taky problém se svím autí,při 3100-3400ot/min mi přestane táhnout a potom zase začne,netušíte někdo čím to může být???