Zvýším výkon vozu, když ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
Zvýším výkon vozu, když ...
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat jestli vůbec dojde ke zvýšení výkonu, když vyměním obyčejný vzduchový filtr za filtr KN, který bude jen jako náhradní vložka, tudíž nedojde k žádné přestavbě. Motor mám 1.9 TDi 66 kW.
Díky za odpovědi
Hezký večer
chtěl jsem se zeptat jestli vůbec dojde ke zvýšení výkonu, když vyměním obyčejný vzduchový filtr za filtr KN, který bude jen jako náhradní vložka, tudíž nedojde k žádné přestavbě. Motor mám 1.9 TDi 66 kW.
Díky za odpovědi
Hezký večer
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
Re: Zvýším výkon vozu, když ...
zvýšením motoru dojde hlavně tím, že dáš vůbec novej filtrToledo sxe píše:Zdravím,
Díky za odpovědi
Hezký večer
když budeš jezdit tejden s novým a tejden s KN tak podle mě nepoznáš rozdíl
přínos výkonu bych typnul 2-3HP??
Alfa Romeo 75 3,0V6
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
alfetta GT 1,8 1976
alfa 159 2,4JTDM TI
- Toledo sxe
- Přispěvovatel
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kn
Hoši mám KN ve všem co mám doma na kolech a no problém v octávě ma najeto 30000km s KN a bez problému vaha turbo stejné jde jen o to ho vytáhnout a vyčistit jak se má používám origo sadu na KN a vtip je v tom imregnovat ho ze strany nasavaného vzduchu né z obou odkapat nespěchat a jezdí to dal. Pocitově jde líp do otáček tot moje zkušenost nejde tam jen dát a jezdit bez udržby jako u všeho že? 

Octava 81kw kn egr off budik tlaku turba kat off maf off chip by tdi fun fmic
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Uz ked to tu kachna ozivil, prispejem svojou troskou do mlyna 
Na seriovom sani vzduchu do turba nie je papierak "uzke hrdlo" (bottleneck
). Akonahle sa zvacsuje priechodnost sania vzduchu - da sa hrubsia hadica pred aj za filterboxom, papierovy filter moze brzdit objem nasateho vzduchu za jednotku casu -> vtedy to ma vyznam menit a ma to vplyv ako na vykon tak aj dymivost.
Na seriovom sani vzduchu do turba nie je papierak "uzke hrdlo" (bottleneck
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
... only S764