čerpadlo 318 tds

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kokoteam
Nováček
Odpovědi: 0

čerpadlo 318 tds

Příspěvek od kokoteam »

Jak povolit horní víčko na vstřikovacím čerpadle?Je tam jeden atyp šroub,kvůli kterému jsem se zasekal.Potřebuju vymšnit těsnění pod tímto víčkem.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Pravda je, že to jde povolit docela blbě - já jsem tam COčkem bodnul šestku šroub a pak to šlo, zkurvenej šroub jsem vyměnil za imbus s obroušenou hlavou
Bacha ať vrátíš deklík do stejné polohy vůči patru pod ním - odělej si risku přes obě patra, díra pod tímto trojhraným šroubem je oválná ( nebo jsou oválné všechny ) a nastavuje se tím dávka paliva nebo co, proto ta speciální hlava.
JINAK TEN KLÍČ MAJÍ VŠUDE KDE SPRAVUJÍ ČERPADLA - JE TO NA KAŽDÉM ČERPADLE bOSCH, ALE JESTLI HO PŮJČÍ....TO NEVÍM :x
Jestli tam prolíná nafta, nebude to asi jen tím jedním těsněním, několikrát jsem to řešil - je lepší nechat přetěsnit a seřídit celý čerpadlo - otázka asi 3-4000,-
kokoteam
Nováček

Příspěvek od kokoteam »

už je to hotové,odklepal jsem ho po milimetrech.VYMĚNIL JSEM TĚSNĚNÍ POD víčkem i pod hlavou,origo BOSCH těsnění jedno za 62,- a druhe 65,-.Šroub jsem dal nový imbus,ale skládal jsem to na 3x.Spotřeba záhy klesla z 14 :-D na cca6l/100km.Je to přece jen starouš,tak to nehoním,stejně ten motor na to nemá.Díky za radu
Odpovědět

Zpět na „BMW“