Tak se mi zdá ,že i při max. bonusu 30%,platím v kubatůře do 2.5 cca 5500Kč u Directu.
Kolik platíte vy?
Povinný ručení.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Povinný ručení.
Možná by nebylo od věci napsat, kolik měsíců máš bezeškodní průběh, než uvádět jakýsi bonus u nějaké firmyBosis píše:Tak se mi zdá ,že i při max. bonusu 30%,platím v kubatůře do 2.5 cca 5500Kč u Directu.
Kolik platíte vy?

Jinak zkus Wustenrot, já platím cca 3300,- (bezeškodní 84m+, věk 30+), drahá polovička cca 4400,- (24m+, 30+, stáří vozu 10+). Vyšší krytí, základní assistance. 1,9 TDI (objem je už pak jedno, pak tam je až nějaký výkonový limit)
Jinak kalkulačka (napříč firmami) je tady:
http://www.top-pojisteni.cz/
Jinak bacha, už prý někdo začal nabízet i povko se spoluúčastí

Flotila je dobrá, nicméně má také svá úskalí...
GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Abych řek pravdu tak toho zas tak moc nevim, ale udělal jsem to tak, že jsem vzal 5 TP a dones je známímu a on mi vrátil zpátky 5 zelenejch karet, 5 TP rozpis kolik za který auto a složenku na celkovou částku. Ale pozor jak psal Slavkov i toto má svá úskalí, třeba jedno (co vim) je to, že nemam pojištěný sedadla spolujezdců, pak už by to bylo o ceně.
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ad flotila- taky asi budeš huř ziskavat bonus z flotily, při event poj události záleží kdo je psán jako pojistník, protože pojištovna se baví vetšinou jen s pojistníkem
vše má+ a -
ad pov se spolučasti-je to produkt čpp sporopov a spolučast je 12 tis při nehodě v zahraniční
-je to max osekanej produkt např pro stojky, starší auta, duchny apod
ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici
vše má+ a -
ad pov se spolučasti-je to produkt čpp sporopov a spolučast je 12 tis při nehodě v zahraniční

ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
ŠKODA Rapid 130 85' updated
Pojištění nejen vozidel
Pojištění nejen vozidel
-
- Aktivista
JasněJimBoo píše:ad Slavkov to je hezký kalkulačka ale např já mám u triglavu 45% u čpp 30% u uniqu 20% obchodku takže ceny z kalkulace se nebudou shodovat-ty porovnáváče neumí a nemuže reflektovat slevy jednotlivých sjednatelských skupin-čili občas to muže být zavadějici

GIV Variant TDi ???kW
- JimBoo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak hlavne u directu se vyplatí jen 1. rok
ale to ji jiná pohadka

ale to ji jiná pohadka
SEAT Toledo 01' AGR+sprint 764, EGR off, sw updated, ATD spojka
Pojištění nejen vozidel