Ford TDCI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ford TDCI
Hoj, kucí, mam tu jednoho Forda a ten po studenem startu chytne pak skoro chcipne a pak jde normalne. Trva to celý tak 5 vterin od startu, teh 5 vterin ma fakt nizkej volnobeh že skoro chcipne. Vstriky nový, žhavice taky, napada me regulace tlaku paliva , jinak už fakt nevím. 
No bylo to v Bosch diesel servisu, skontrolovaly vstriky, daly naký nový ty prepadový hadicky s caprlikama a víc nic, že se jim to jevý na regulaci tlaku paliva. Nadrchnes, tlak 250Bar pak najednou pres 350Bar zarachta a jde ok. Diagnostika nic nepise, Ford nedelame tak se to poslalo rovnou tam. On prijede, tak se kuknem na EGR, jestli to bude tím, tak už tam žadnýho Forda neposlu. Na Renaultu když je v haji EGR, tak to ani nechytne, akdyž tak to hulý jak svine. Tam ten taliřek rovnou upadnepapouch22 píše:egr to ma u sani nebo u turba?
ma i boschpapouch22 píše:ale mondeo ma system delphi a ne boš. jinak co je to za rok? ko cerpadlo a vstriky je dost bezna zavada modelu 01- pulka roku 03. ale cerpadlo by hodilo nejaky kod zavady. blika zhaveni? a jestli to ma egr vzadu tak ti jsou z90 procent bez poruchovy. ale za zkounuti stoji
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Tak dneska sem kontroloval ten EGR, upadli nic není, dal sem i zaslepku a žadna zmena. Chytne, de 3-5 vterin že skoro chcipne, pak zarachta a de normalne. Je tam delphi system. Nevim co to je, že bi vysokotlaka pumpa, nema nahodou naký ventil v te rampe, jako Renault 2,2DCI.Peete píše:ma i boschpapouch22 píše:ale mondeo ma system delphi a ne boš. jinak co je to za rok? ko cerpadlo a vstriky je dost bezna zavada modelu 01- pulka roku 03. ale cerpadlo by hodilo nejaky kod zavady. blika zhaveni? a jestli to ma egr vzadu tak ti jsou z90 procent bez poruchovy. ale za zkounuti stoji