cip bmw 530d
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cip bmw 530d
ahoj koupil jsm 530d a moc to nejede mohl by mi nikdo poradit na kolik to je mozne cipovat a kdo by mi to udelal, nebo jak zvysim vykon je to rok 02 193ps diky
Zdravim psal mi to sem muj kamarad, nerikam, ze auto nejede ale ani se mi nezda, ze by to byl nejaky prevrat, auto je servisovane a malo km, takze nicim jinym by to byt nemelo, jen bych chtel zvednout vykon, vim, ze je auto dost tezke ale i presto bych chtel aby to jelo lepe. Jsem zvyklej na m3 e46 a jeste mam 320d e90. Budu rad, kdyz mi nekdo poradi. Diky za odpovedi
Čeče, tak to má naký rozbitý, neco není v pořadku, i petka s 3,0l upaluje a jede jako čert. Je to skoro nejsilnejsí motor od BMW , cipnout se o uřcite dá. Radsí si sežen nekoho kdo ma pětku 3,0 l at se stim sveze a řekne jestli to jede nebo ne, naoplatku se svez stim jeho, treba řeknes že mu to nejede.Chroustik píše:Tenhle motor už v serii jezdí velice slušně a i s pětkou dokáže pěkně upalovat,začal bych diagnostikou,jestli vše funguje jak má,přeci jen 193ps musí být znát