Chtělo by to vyzkoušet, jen tak pro srandu. A pak to případně patřičně rozmáznout jako varování pro důvěřivé blázny. Byl bych ochotnej to v rámci testu koupit . Škoda že to nenabízí i na 2,5 TDi 132 kw FUN by mi to mohl připájet a odbrzdit
L píše:Chtělo by to vyzkoušet, jen tak pro srandu. A pak to případně patřičně rozmáznout jako varování pro důvěřivé blázny. Byl bych ochotnej to v rámci testu koupit . Škoda že to nenabízí i na 2,5 TDi 132 kw FUN by mi to mohl připájet a odbrzdit
mu napis treba to nekde sezene
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
No vida a pak,že Golf nedostane dárek k vánocům . Kua,kdybych neměl nějakou načlou spojku,tak to zkusím i s brzdou,pro prdel,k Michalovi to mám kousek .At žije unichip z EU.
L píše:Chtělo by to vyzkoušet, jen tak pro srandu. A pak to případně patřičně rozmáznout jako varování pro důvěřivé blázny. Byl bych ochotnej to v rámci testu koupit . Škoda že to nenabízí i na 2,5 TDi 132 kw FUN by mi to mohl připájet a odbrzdit
Tak pokud máte někoho v okolí Brna - můžeme to zkusit odzkoušet na brzdě, nacpal jsem to do své A4 1.9 TDI 66kW - je tedy pravda, že výkon to zvedlo. Auto má odpichy oproti dřívějšku dost razantní.
Tak pokud máte někoho v okolí Brna - můžeme to zkusit odzkoušet na brzdě, nacpal jsem to do své A4 1.9 TDI 66kW - je tedy pravda, že výkon to zvedlo. Auto má odpichy oproti dřívějšku dost razantní.