Tak hosi, Vy mi zavite teplo a ja balim kufry, zitra letim k vam do zimy a nemam zadne zimne veci, to by jste mi asi nezavily vubec
Letim pres Turecko tak doufam ze tam ne zmrzni, jinak manzelka ma mi prinest bundu nebo svetr na letisti.
A myslim si ze kdyby jste objevily neco takoveho na palube tak uz vas nazor by se zmenil :

nebo v 21:00 take :
Tady je jen par mesicu pekne pocasi, ale kdys se dari a prsi vic nes co ocekavaly tak je hruza, tady nejsou kanalizace tak se to muze prestavit, ted nemam pod rukou fotky, tak nekdy jindy. protoze taky bych rad se s vami poradit do jake hloubky kaluze vody se muzu opovazit autem.
Taky muzu vam zavidet jaky jste sikovni a umite vsechno delat sami, nebo je kdo vam pomuze a udela ten kdo se v tym vyzna. a ja nevim se rady s prednim naraznikem protoze nevim jak ma byt a jestli je treba vymenit nebo se da spravit. to taky necham na priste. ono uz pod motorem nemam zadnou plastiku
No v tym vyletu jsem se na vas vzpomnel, a rikam si at vam ukazu neco z jineho kraje sveta, kdys ne osobne tak aspon na video.
Tyhle kluci jsem snima uz jen poprve, poznal jsem jejich forum na internet a psaly ze jeto forum pro VW a Audi, co pro me znamena VAG a patri k nem Seat i Skoda. tak jsem se registroval a ohlasil jsem se jestli jsem vitan s mou Skodovkou TDI (naftak) no proste Skoda a este naftak neni vubec popularni. tak me privitaly a v pohode.
Uz par krad hlasily ze nekam pojedou ale vzdycky bylo neco, nebo jsem byl nemocny nebo na ceste nekde. az se mi povedlo. hlavne ze tohle misto kde jsme jely na sever jsem este niky nebyl a nikdo neni schopni aby semnou jel na takovou cestu.
Emiraty v celku jsou pouste, a kdyz uz zacnou ty skaly tak uz je to Oman, krome vychodni breh tak este jsou Emitary.
Nejsem po prvne v Omanu, uz jsem byl autem v Maskat (hlavni mesto Omanu) na sluzebni ceste, byl jsem jednou letadlem ale zhruba to trva stejne 4-5 hodin, on let trva pul hodiny kdys pridame tomu cestu na letiste a z letiste cekani na letisti a na kufry tak to vislo to same, Maskat je dalko asi 450 Km.
Cesti jak jste se vsimly jsou krasne, to je pravda a krasne se na nej jezdi, ale bacha na radary. v Emirate jsou este k tomu sirsi kdys je treba, ja jedu do prace a nektere casti jsou tam az 6 linek. jsou lide kteri tady jezdi jako blazni, no spis (bez jako) blbci. ale to je asi vsude, jenze tady maji dost objeti protoze jak jsem rikal jsou blbci na kolech.
Vratim se ke klubu. Kluci kteri jsem snima jel, tak byly mladi kteri pracuji a vydelavaji (ne malo) a zadne financi povinosti, jen najem a auto (na pujcku) a to jidlo neni tak strasne. a dej me tomu ze jak jsem se vsiml ze tady auto jsou dost levneji nes treba v Evrope. neznam ted presne cisla.
Urcite mel jsem ja nestrasi auto (tak ja jsem byl taky nejstarsi), nejslabsi a nejchudsi. ale pozor na rozdil od nej ze majitel te skodovky jsem ja, tak ta je nej veci sila
ten kluk v tech satech, to je mistni, v tym horky jestli se nato zvyknete tak uz by jste nechtely nic jineho nosit, ja to treba nenosim. (vsak ja tady taky jsem cizinec).
Kolik stoji Benzin, no nechme si to spocitat. 1 Galon benzinu 95 stoji 6.25 Dhs. 1 Galon je 3.785 Litru, a kurs 1 Dhs je prumerne 4.7 Kc .
Nafta stoji 8.6 Dhs az 9.50 (nebo snad vic) .
Skoda ze je to tu daleko nato aby jste prijely i s autama, to by byla sranda aby jsme Anglicanum a Jiznim Africanum Belochum ukazaly co dokaze Skodvka a nafta, a ze jak sikovni Cesi si umi postavit svoji auta nes aby si koupily hotove

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E