Vilet autama s VW Club UAE

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Anas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vilet autama s VW Club UAE

Příspěvek od Anas »

Ahoj,
Minuly Patek (mame vikend) jsem byl s VW Club Emiraty na vilet na sever, pocasi bylo hezky, neprselo ale zamraceno (to tady znamena hezky pocasi) teplota asi neco nad 20C .

jely jsme smerem na sever tam uz jsou skaly a more, a to neni Emiraty ale Oman.

http://maps.google.com/maps?q=26.21287, ... 3,0.004823

Jestli se podivate na jih, tak tam je Dubai, a muzete videt jakou cestou jsme jely.

Fotky este nemam, ale jestli nejake bude tak vam ukazu, ma tam byt i Video.

Byly jsme asi 8 aut, 2x Gulf sR32, 2x Gulf GTI, 1x Gulf 2.0L,1 Seat Leon FR, 1x Audi A4 2.0 T, a ovsem stara (prumerne) Octavka TDI a navic jeden prijel s Toytou Land Cruiser FJ.

Nevim jak bych popisoval zatacky a jak prudke jsou, cestou tam jsem ne cakal ze jsou prudke tak gumy mi jen piskaly a ja jsem posiloval volantem ani jsem nevedel ceho se mam drzet (nejsem Rally ridic) tak v zatackach asi jsem jel snad 80 Km, nebyl cas koukat na rychlost, kluci ani se nestezovaly. ale zpatky a asi psychicky uz vic nes 60 jsem nemohl, a to asi ze zpatky jsem byl bliz k brehu.

Dost cast cesty jel zamnou "vedouci vyletu" v sR32 mel na aute dve kamery, tak jestli posle Video tak snad bude videt jak jsem jezdil.

V restaurace se me ptal jak jsem spokojeny z Skodovkou (S bez hacku vsak je Anglican) a z dovna ze jsem byl unaveny a chtel jsem se sednout, tak nez jsem odpovedel na otazku jsem rekl "ahhch" a myslel se ze to byla odpoved na otazku. (crazy) tak se smal jako by to chtel slyset, ale pak ja jsem rikal ze "OK jsem spokojeny, ale zjistil jsem jak je Octavka tezka ze my v zatackach jen pistelo" tak se zas usmal a rikal "jak jsem jel za tebou jsem byl zvedavy jak projdes zatacky, tak jsem radeji zustal vzadu".

Vyhodu co jsem mel nez oni, ze pred odjezdem napumpovaly, a jak jsme se vratily tak taky (nebo nekdo to nechal na druhy den) a ja uz jsem mel najeto vic nes 300 Km z posledni pumpovani, a priste budu pumpovat asi po novym roce, protoze zitra v noci letim do CR.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Motor AGR
Dubai, U.A.E
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Anas octavka jela dobre a to pocasi ...tady je zima jak prase
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

rovnou ti musím napsat že vám závidím ty silnice a počasí :( my se tu všichni kloužeme a přes den je -10 stupňů jinak pěkný auta a určitě hezký svezení už aby tu bylo jaro...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
BEDA
Sběrač informací

Příspěvek od BEDA »

moc hezky auticka trosku tam vypadas jak chudej pribuznej s octavkou :) .... co tam stoji benzin? v prepoctu tak 4 koruny?
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

tu krajinu, silnice, počasí..to vám můžeme akorát tak závidět :P hned bych se tam jel mrknout :)
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Umite si pekne uzivat, nadhera. Jen me trochu rozesmali tvoji kamaradi v nocnich kosilich, to se u nas moc nevidi :D :D
Zetor 3011
CATDAVID
Aktivista

Příspěvek od CATDAVID »

No není to k nasrání?Jak je to s cenou toho benzínu a nafty?
GII-PD 96kw -drobnosti +soft TDIFUN 293ps/525Nm,
TEL: 603742155
EMAIL: cat.david@seznam.cz
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Anas si z nás dělá pr.el. (noteeth) Tady je zima jak v rusku a do toho takové video. (noteeth)

To Anas: trochu by jsi měl octu poladit aby na tebe kolegové na jarním srazu nečekali. (noteeth)

Máte to tam pěkné hoši. Auta, suché silnice a sluníčko. Tiše závidím. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Tak hosi, Vy mi zavite teplo a ja balim kufry, zitra letim k vam do zimy a nemam zadne zimne veci, to by jste mi asi nezavily vubec (noteeth)

Letim pres Turecko tak doufam ze tam ne zmrzni, jinak manzelka ma mi prinest bundu nebo svetr na letisti.

A myslim si ze kdyby jste objevily neco takoveho na palube tak uz vas nazor by se zmenil :
Obrázek
nebo v 21:00 take :
Obrázek

Tady je jen par mesicu pekne pocasi, ale kdys se dari a prsi vic nes co ocekavaly tak je hruza, tady nejsou kanalizace tak se to muze prestavit, ted nemam pod rukou fotky, tak nekdy jindy. protoze taky bych rad se s vami poradit do jake hloubky kaluze vody se muzu opovazit autem.

Taky muzu vam zavidet jaky jste sikovni a umite vsechno delat sami, nebo je kdo vam pomuze a udela ten kdo se v tym vyzna. a ja nevim se rady s prednim naraznikem protoze nevim jak ma byt a jestli je treba vymenit nebo se da spravit. to taky necham na priste. ono uz pod motorem nemam zadnou plastiku :-)

No v tym vyletu jsem se na vas vzpomnel, a rikam si at vam ukazu neco z jineho kraje sveta, kdys ne osobne tak aspon na video.

Tyhle kluci jsem snima uz jen poprve, poznal jsem jejich forum na internet a psaly ze jeto forum pro VW a Audi, co pro me znamena VAG a patri k nem Seat i Skoda. tak jsem se registroval a ohlasil jsem se jestli jsem vitan s mou Skodovkou TDI (naftak) no proste Skoda a este naftak neni vubec popularni. tak me privitaly a v pohode.

Uz par krad hlasily ze nekam pojedou ale vzdycky bylo neco, nebo jsem byl nemocny nebo na ceste nekde. az se mi povedlo. hlavne ze tohle misto kde jsme jely na sever jsem este niky nebyl a nikdo neni schopni aby semnou jel na takovou cestu.

Emiraty v celku jsou pouste, a kdyz uz zacnou ty skaly tak uz je to Oman, krome vychodni breh tak este jsou Emitary.

Nejsem po prvne v Omanu, uz jsem byl autem v Maskat (hlavni mesto Omanu) na sluzebni ceste, byl jsem jednou letadlem ale zhruba to trva stejne 4-5 hodin, on let trva pul hodiny kdys pridame tomu cestu na letiste a z letiste cekani na letisti a na kufry tak to vislo to same, Maskat je dalko asi 450 Km.

Cesti jak jste se vsimly jsou krasne, to je pravda a krasne se na nej jezdi, ale bacha na radary. v Emirate jsou este k tomu sirsi kdys je treba, ja jedu do prace a nektere casti jsou tam az 6 linek. jsou lide kteri tady jezdi jako blazni, no spis (bez jako) blbci. ale to je asi vsude, jenze tady maji dost objeti protoze jak jsem rikal jsou blbci na kolech.
Vratim se ke klubu. Kluci kteri jsem snima jel, tak byly mladi kteri pracuji a vydelavaji (ne malo) a zadne financi povinosti, jen najem a auto (na pujcku) a to jidlo neni tak strasne. a dej me tomu ze jak jsem se vsiml ze tady auto jsou dost levneji nes treba v Evrope. neznam ted presne cisla.

Urcite mel jsem ja nestrasi auto (tak ja jsem byl taky nejstarsi), nejslabsi a nejchudsi. ale pozor na rozdil od nej ze majitel te skodovky jsem ja, tak ta je nej veci sila (LOL)

ten kluk v tech satech, to je mistni, v tym horky jestli se nato zvyknete tak uz by jste nechtely nic jineho nosit, ja to treba nenosim. (vsak ja tady taky jsem cizinec).

Kolik stoji Benzin, no nechme si to spocitat. 1 Galon benzinu 95 stoji 6.25 Dhs. 1 Galon je 3.785 Litru, a kurs 1 Dhs je prumerne 4.7 Kc .

Nafta stoji 8.6 Dhs az 9.50 (nebo snad vic) .

Skoda ze je to tu daleko nato aby jste prijely i s autama, to by byla sranda aby jsme Anglicanum a Jiznim Africanum Belochum ukazaly co dokaze Skodvka a nafta, a ze jak sikovni Cesi si umi postavit svoji auta nes aby si koupily hotove (rofl)
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Bugs.Bunny píše: To Anas: trochu by jsi měl octu poladit aby na tebe kolegové na jarním srazu nečekali. (noteeth)
Na video jsem byl posledni, a cekal jsem ze bude auto jasnejsi, aspon budu videt jestli mi huli a kdy.
Jinak jsem byl dost casto prvni po vedouci, on fotil ze zadu pak frknul do predu ale jak se postavil jednou bokem tak jsem se myslel ze chce aby jsme se zastavily tak jsem byl jediny kdo se zastavil protoze on se zastavil aby nas vifotil (wallbash)
ale na konci se mi ridily lip, aspon jsem nemel pocit ze nekoho zdrzuje a ze porad fouka ze ta skodovka porad zavaza, zamnou jela Audi A4 2.0T Sline.
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Na tom teploměru je o 70 stupnů víc než tady. (crazy) :o

To bych asi tu noční košili vyzkoušel. (noteeth)

Manželka at ti radši přinese tři svetry a bundu. Je tady jak v mrazáku. :)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Ten teplomer jsem se vymnoul ze ukazuje trosku vic, ale i tak v lete je tu dost teplo a vlhko.

Ten klucina v kosily je mistni a jel tou Toyotou, jak jsem tomu rozumel tak ma stareho brouka a taky Corrado, mel zajem o Turbo Diesel a rikal no "Dieselpower" kdys sR32 zavrcelo, tak jsem taku kazal ze muj motor umi zurit jak drah (s dymem)

Jmenuje se Bubarak a zdal se mi zajmavy studoval neco v USA, tak asi VW ma je z dovozu jinak v casu brouky tady neznaly auta, nebo spis auta kteri jezdi jen po silnice, proto asi SUV jako Nissan Patrol a nebo Land Cruiser je u nich standard.

Na sveho brouka neco upravoval, nebyl cas se povidat tak jsme se domluvily ze bych za nim mel nekdy prijed

Obrázek

http://vimeo.com/8078644

Motor urcite poznate.

[/code]
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Brrrrr ... uz chapu cemu mi zavidite (LOL)

Vcera jak jsme odjizdely z Prahy chtelo se mi se stavit k Ladovy na kaficku, no ne ze bych ho chtel rusit v prace ale staly jsme v zacpe nedaleko o dilny.

Ale stejne z cesta se ohejbat by neslo, na konci sme zacpu prosly, stali tam dve kamiony jeden bokem a druhy u prostred jak se sejdou dve cesty a mel predni naraznik rozbity .

Cesto do Jihlavy na D1 byla plna ale jelo se, asi 2x na cesta jsme se zastavily a policajti predbihaly, az na konci policejni autobus (stara karosa), v radiu rikaly ze jsou nehody.

Hlavne ze jsme dojely poradku.
Motor AGR
Dubai, U.A.E
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

A co chiptuning a upravy TDIcek pripadne benzinu?? Dela to tam nekdo?? :D :D ze bych se na nejakou dobru presunul do tepla (noteeth) (noteeth)
treba kolega z polska jezdi ladit cca na pul roku do ameriky. ;) ;)
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“