Kvalitní čip 1.8T

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

FCS píše:Nedalo mi to nereagovat,protoze vice arogantni odpovedi,nez ktere lezou z uzivatele BH motor jsem snad nevidel.
Nechcem sa tu nikomu pchat do zadku, ale odpovede uzivatela BH motor mi nepripadaju arogantne. Je to clovek ktory o danej problematike vie vela, vidi do nej hlboko a hlavne ma uz za sebou aj nejaku prax a vysledky. Takze prip. drzost si stym co vie moze dovolit. Bavil som sa snim par krat po telefone a ziadny naznak arogancie som nezaregistroval. Som sa spytal a on mi odpovedal. Vsetko odtial potial. Aspon ma nasmeroval spravnym smerom. Dal mi voditko a som sa toho chytil. Pomohlo mi to. Tak citajte co pise a spekulujte. Ale viem nadavat na niekoho je lahsie ako rozmyslat co a kde spravit, tak aby to fungovalo ako ma.
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

[quote="subz3ro_tdi"]Ale no tak Brano, nebud na nich taka svina... chalani na benzinoch zacinuaju :)
subz3ro_tdi neviem ci sa mam citit ako zaciacnik, no moc sa zanho nepovazujem.
Myslim si,ze v 1,8T a v TFSI sme celkom doma,ale zdaleka este nevieme o nich vsetko. Asi preto som si sam kupil pred 1,5 rokom S3ku TFSI a musim povedat,ze stale sa je co ucit. Momentalne ma v so seriovym K04 turbom 345PS a 450Nm.
No urcite nepatrime medzi zaciatocnikov!
Neberte to,ze tu niekto utoci na Brana BH, ja urcite nie,sme dobri kamarati a pomahame si. Skor som to myslel vseobecne,ked niekto ma nejaku pripomienku,nech ju podlozi aj faktami a nie len blabla
Na margo benzinov prilozim jedno meranie z P 207 1,6T 150PS,kde sa podarilo dostat 217PS
http://www.youtube.com/watch?v=c4xWfKN7OU0
Pre zaujimavost este nejake pekne merania z motorovej brzdy,kde sa ladilo 2,0TFSIcko,pre predstavu ako sa ladi na motorovej brzde.
http://www.youtube.com/watch?v=rgvYM5DicAk
http://www.youtube.com/watch?v=nFozhu9S41w
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

[quote="FCS"]Nedalo mi to nereagovat,protoze vice arogantni odpovedi,nez ktere lezou z uzivatele BH motor jsem snad nevidel.

Pocuj chlape. Je mi uplne jedno co si o mne myslis, ci som arogantny alebo nie, ci som taky alebo hentaky. nemam cas sa zaoberat tvojimy blabolami. ja si dobre pamatam na to co som s clovekom vravel. A povedal som ze bude fajn ked by prisiel ku mne , aspon ked sa nieco stane a bude treba iny komponent tak ho mam okamzite na sklade. A clovek sa ma opytal ze co sa s toho da. ja som vravel ze cca 300 ps . Ale to turbo sa da vyuzit aj inac na vyssy vykon ked vymeni vnutro. to bolo cele. Clovek sa viac neozval, ci som mal vyvolavat ja ? to nieje moj styl nahanat ludi.
S ivanom som kamarat a vieme sa aj poradit a pomoct si a nie si navzajom kradnut info. Vyjdem s kazdym sňkto vyjde so mnou.. Ale necakajte odo mna profesionalne odpovede na vase rypanie ako od ivana. Ja som hulvat a hovado, priznavam. Ale s niektorymi sa inak asi neda. A robit benzina cez net z neznamou konfiguraciou proste nebudem. A keby to mal aj ivan pod nosom tak je vysledok iny. Ale nemoze chodit doktor za pacientom ked este sa dokaze hybat, a ked ano tak P L A T.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

FCS píše:btw...taky by me zajimal nejaky graf 1,8T od uzivatele BH motor...jestli jen mluvi,nebo i umi.
Vies co ja ti nejaky teda sypnem sem ale kukni si nieco v grafoch odo mna. a ked najdes chybu tak sa ozvy... Co sa tyka uprav motorov, turbin a vstrekovacich systemou, dovolim si o sebe tvrdit , ze mam najkomplexnejsie vybavenie na slovensku a v cechach pod jednou strechou. od vyvvazovaciek na turba , cez testery trysiek a cerpadiel az po MAHU 4x4. Myslim ze ty mas akurat tak dobre naostreny jazyk. :x
Kukni si v grafoch jednu 500 konovu S4 co mala v zaklade 265 ps. po vymene turbin, vstrekou vyfuku sania atd. Moj navrh. Ale stoji peniaze. Ale je tam vysledok.... Viez z hovna sa bic upliest neda.... Ja nedehonestujem pracu iva, ale podotkol som, ze z danymi vecami je to zbytocne mrhanie prostriedkami . to je cele...
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Markus01
Aktivista

Příspěvek od Markus01 »

Všem přeju šťastné a veselé a hezký Nový rok. :D
OI: ASV+S764+hybrid RR Auto+soft Dragpower . HP+Eibach+Strongflex+TT puky+23mm stab . FN-III 312mm
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

BH motor: ono kdyby jsi si třeba odpustil příště připitomělý poznámky,vypadala by diskuze jinak ;)
QUATTRO 308 kW
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Nechápu některé lidi dal jsem telefon na Braňa jednomu známému a bez jakýchkoliv doporučení či brečení o cenu se spolu dohodly co a jak se bude dělat co to bude stát jaký bude přínos atd. atd. po telefonátu s ním mi majitel auta volal že pán ze slovenska tomu opravdu rozumí a že teda musí začít šetřit protože jeho úprava nejni jen o SW ale i o jiných věcech p.s. nejni to nějaký neználek motá se kolem závodníků několik let jezdil úspěšně motokáry a motokros takže dá se říct kolem silných aut se motá taky nějakej pátek a zná i lidi co si s výkonem hrajou ale jeho stupeň úpravy nejni jen o hraní si s mapama auto musí i držet....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Ono je to skor asi o pristupe......... Brano je typ, ako sam povedal, co sa nikomu s robotou vnucovat nebude, lebo to nepotrebuje (stastny to clovek) narozdiel od niektorych inych ludi nie je klasicky typ obchodnika, ze by sa s tebou 2 hodiny bavil o tvojich predstavach a ponukol ti vsetko az po klince v zarubni :D Asi dost zalezi v akej nalade ho vystihnete, ale pokial clovek nieco po nom chce tak predpokladam ze pozna jeho pracu a ma na neho referencie, cize nejakou obcasnou neprivetivostou sa odradit neda... ak ano, je tu kopa inych upravcov ;)
Okrem toho usmev ako sluzbu od neho nekupujeme........ tolko aspon moje postrehy :-D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Nechápu co stresujete, tenhle ( novej ) bh je krotkej jako beránek ;)
Akorát ten graf by kopnul :roll:
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

toby66kw píše:Nechápu co stresujete, tenhle ( novej ) bh je krotkej jako beránek ;)
Akorát ten graf by kopnul :roll:
Preco novej ?? (LOL)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

subz3ro_tdi píše:Ono je to skor asi o pristupe......... Brano je typ, ako sam povedal, co sa nikomu s robotou vnucovat nebude, lebo to nepotrebuje (stastny to clovek) narozdiel od niektorych inych ludi nie je klasicky typ obchodnika, ze by sa s tebou 2 hodiny bavil o tvojich predstavach a ponukol ti vsetko az po klince v zarubni :D Asi dost zalezi v akej nalade ho vystihnete, ale pokial clovek nieco po nom chce tak predpokladam ze pozna jeho pracu a ma na neho referencie, cize nejakou obcasnou neprivetivostou sa odradit neda... ak ano, je tu kopa inych upravcov ;)
Okrem toho usmev ako sluzbu od neho nekupujeme........ tolko aspon moje postrehy :-D
Chlape ucis sa... Dobry postreh. Tento rok bol kruty. A verim ze vies o com hovorim........ :(
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

BH: Ja viem, niekolko dalsich ludi mozno tiez...... ale vacsina urcite nie. Ale vsetci nemusia vediet suvislosti lebo je to vedlajsie. Podstatne su vzdy len vysledky, to ostatne je vec vkusu kazdeho soudruha :)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

A inak stastne a vesele ;)
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
jipi
Přispěvovatel

Příspěvek od jipi »

tiež sa pridám, Štastné a veselé Vianočné sviatky.
VW Passat B5 TDI xxxPS , EGR off, Kat off, Turbo by BH, FMIC custom,exhaust custom ,330x30 4 piest predné brzdy, 312x22mm zadok
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

BH motor píše:A inak stastne a vesele ;)
Vidíš , pak prej proč novej 8)
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“