Problém z BMW 325TDS rv 96 při jízdě ztáta výkonu

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Bauer-
Nováček
Odpovědi: 0

Problém z BMW 325TDS rv 96 při jízdě ztáta výkonu

Příspěvek od Bauer- »

Problém z BMW 325TDS rv 96
Mam takový problém kdž dám autu trochu za uši tak cca po 500m jizdy pod plynem někdy víc někdy miň se najednou z ničeho nic ztrati výkon řekl bych že mam pak jen 1/4 výkonu i když mam plny plyn tak ekonoměr na palubovce ukazuje maximalni spotřebu pod 10l pokud pustim pedal tak otačky auto drží normálně ale vykon nikde neni (a u ztráty výkonu mi jde lehce nahoru teplota o jeden dílek) vody mam dost a oleje taky (voda čista a olej taky čisty) až když mi začne teplota pomalu klesat dolu na standart tak se opet oběvý výkon neumim prijit na to co tomu je
podezření turbo ale to by nešla nahoru teplota
skuste poradit na co se podivat
a jeste jeden problem přestalo my to topit chladiče v topeni jsou pořát chladne chladič motoru je normálně zahřátý (nemohla by to být vodní pumpa ) no proste nevim na co šáhnout driv
dawe2706
Aktivista

Příspěvek od dawe2706 »

To co píšeš vypadá,že to skáče do nouzáku.Skoušel jsi pozvolna zrychlovat? a nebo to udělá jen když tomu šlápneš?
Mě tohle dělalo (až na tu teplotu) ,když jsem měl velkej tlak turba.Skus změřit kolid dává (budíkem) a pokud to bude víc jak 1,5 tak je to na 100% ono.Přidřená regulace na turbu a nebo prasklá hadička co vede do plechovky té regulace. Uvidíš,ale tam já bych začal.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
helfish007
Nováček

Příspěvek od helfish007 »

ahoj lidi mam problem mam omegu 2,5 td auto obccas strati vykon cuka ale pouze kdyz pustim plyn a pridam a rosviti se chyba motoru byl jsem na diagnosstice a tam to napsalo palivo mimo rozsah kdyz odpojim cidlo tlaku v sani tak auto toci do maximalnich otacek ale obcas skubne kdyz ho zapojim tak jde pouze do 4 tis. otacek ale take skubne a take se zosviti chyba motoru prosim poradte
helfish007
Nováček

opel omega 2,5 td

ahoj lidi mam problem mam omegu 2,5 td auto obccas strati vykon cuka ale pouze kdyz pustim plyn a pridam a rosviti se chyba motoru byl jsem na diagnosstice a tam to napsalo palivo mimo rozsah kdyz odpojim cidlo tlaku v sani tak auto toci do maximalnich otacek ale obcas skubne kdyz ho zapojim tak jde pouze do 4 tis. otacek ale take skubne a take se zosviti chyba motoru prosim poradte
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

S největší pravděpodobností to dělá ventil regulace turba. Chce to diagnostikovat. Je možné ho zkusit přehodit s ventilem pro ovládání AGR, jsou stejné.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
helfish007
Nováček

opel omega 2,5 td

tak ja to skusim dekuju moc za informaci ale jeste jeden dotaz pri volnobehu to dela take obcas ale kdyz pustim plyn tak se rosviti hyba motoru
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Chce to nají v okolí někoho s diagnostikou. Bez toho je to pokus-omyl.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
helfish007
Nováček

opel omega 2,5 td

tak sem byl na diagnostice a pise to palivo mimo rosah zjistil sem ze byla praskla hadicka od cidla plnici tlak vzduchu auto jede uz ale furt se rozsvici chyba motoru ale jen nekdy kdyz jenom pustim plyn a musej bejt otacky do 2 tisis tak to dela kdyz jsou vetsi tak ne ale jenom kdyz pustim plyn a padaj otacky tak se obcas rosviti chyba a ma tehdenci chcipnout motor nevim co stim uvazoval sem ze by to mohlo bejt cerpadlo co vy na to?dekuju hlavne co to je? palivo mimi rozsah
Odpovědět

Zpět na „BMW“