ako zistim aky mam motor (superb).
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ved nech si porovna kod motora s kodom motora na stitku v kufri pri rezerve a to ma pozrete za minutu. Na stitku je nalavo v strede nalepky
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
- Aktivista
podla VIN tam ma byt AWX 1.9TDI, 5kvalt, auto (papiere) bolo kupovane na SK, kontrolu originality to nema. Kde si to auto kupil? Odporucam kontaktovat predchadzajuceho majitela.
Kevino, jemu asi do smiechu moc nie je...ani sa necudujem..
Kevino, jemu asi do smiechu moc nie je...ani sa necudujem..
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Je tam elektronicka privera (skrtiaca klapka v sani), el. EGR a nadobka na aditivum (mokry system) takze to bude nieco s DPF. Inac Etka mi podla VINka vyhodila ze je to AWX r.v. 4.12.2002. Vyzera to tak ze borci niekde v AAAcku sa na nom dobre vysantili 
to maros: A motor BSV 1.9TDI nema DPF???
BSS (2.0TDI 103kW) aj BSV (1.9TDI 77kW) sa do Supa1 montovali od 10/05 aspon podla etky

to maros: A motor BSV 1.9TDI nema DPF???
BSS (2.0TDI 103kW) aj BSV (1.9TDI 77kW) sa do Supa1 montovali od 10/05 aspon podla etky

Naposledy upravil(a) TDI tech dne 27 pro 2009, 16:57, celkem upraveno 1 x.
Byt tebou tak by som zasiel za znamym do poistovne, nech spatne preveri co a ako. Je dost mozne ze si kupil peknu poistnu udalost
Nuz niesi ani prvy ani posledny. Ale je to svinstvo zo strany predavajuceho. Aj moj bratranec sa tak oj...bal. najhorsie natom bolo ze sme mu to hovorili a nedal si povedat. Takze viacmenej vedel co kupuje a teraz ma smolu. Mal nas pocuvat a nie verit svojej "rodine". Vies najhorsie bolo to ze ho vlastna rodina (krstny ci kto) takto skaredo ojekabatila.