LTO

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

slovacek.milos píše:
Martin.R píše:Jj jezdí mi sem jedno pivovarský Iveco daily s CR a to má na tohle červený LTO najeto už cca 280000, ale je pravda že už jsem na tom dělal 2x čerpadlo.
mám zde béčko 3.O systém CR jeden řidič jeden majitel, 285.OOO km borec se snaží jezdit na kavalitní naftu vždy tankuje pokudmožno nějakou lepší, žhavky měněny dvakrát, vstřiky postupně vechny, čerpadlo jedenkrát auto zas stojí problém se startem vcelku podobné případy miloš
No u tý dailyny je vše původní, jen to čerpadlo. Výhoda je že mi na to kluk přiveze z německa za 7tis. díly a uděláš ho doma na ponku. Je fakt že jsem z nej vždycky vysypal hromadu pilinek vyčistil, vyměnil střeva a jede se dál. Aby vydrželo dýl tak jsem sundal sítko z ventilu nastavovače tlaku, protože se ucpalo a pak to jelo jen na volnoběh. Sám se divim tomu že ty piliny nezkurvěj vstřiky, ale zatim držej.
palson
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od palson »

Ahoj chlapi mohli byste mě vyfotit barvu toho LTO??třeba ve flašce jakou má barvu díky
Martincv
Přispěvovatel

Příspěvek od Martincv »

palson píše:Ahoj chlapi mohli byste mě vyfotit barvu toho LTO??třeba ve flašce jakou má barvu díky
Kup si malinovku a uvidis sam ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Martincv píše:
palson píše:Ahoj chlapi mohli byste mě vyfotit barvu toho LTO??třeba ve flašce jakou má barvu díky
Kup si malinovku a uvidis sam ;)
reaguješ na příspěvek starší 2 roky ty malinovko, za tu dobu to bude hezky uleželé červené ;)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

slovacek.milos píše:
reaguješ na příspěvek starší 2 roky ty malinovko, za tu dobu to bude hezky uleželé červené ;)
Dobře Miloš. Opět nezklamal válim se smíchy (rofl) (rofl) (rofl)
Jinak našel jsem v průhlednom kanystru červenou naftu, která mi tu nějakej ten rok ležela a svítilo na ní i slunce a to barvivo bylo pěkně sedlý na dně a nafta krásně žlutá, tak jsem jí vycuc čerpadlem přes filtr do auta a tuhou (vločky) barvy spolu s kanystrem putovaly do popelnice.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“