Felicia 1.9D

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
==J4F-L-A==Millda
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Felicia 1.9D

Příspěvek od ==J4F-L-A==Millda »

Hoj chlapy, mám takovej problém. Už mi za dva měsíce odešli dvoje sady žhavicích svíček nevíte čím by to mohlo být??

P.S. Auto mám 1,5 roku - hned po koupy auta jsem kupoval nový Febi myslím a ty tam vydržely rok - měnil jsem je v listopadu (min rok) a od tý doby jsem taky začal tankovat Shell Diesel Extra a furt se mi serou žhavičky. Nemůže to mít nějakou souvislost???? Ještě podotýkám že nejsou nijak mechanicky poškozeny.

Dík za jakoukoliv radu
škoda felicia r.v.99 1.9D - zatím serie :-(
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

málo kdo ví že když u feldy otevřeš dveře začne žhavit, signál od dveřního spinače,

já bych si koupil dvoulinku připojil na žárovečku, + přopojil na žhavku, -na motor a kontrolku přes dveře hodil na palubku a zkoumal žhavení jestli žhaví jak má

podobný problém jsme měli na jižní moravě s svíčky bosch za měsíc KO, nakonec se zjistilo že ty vadné žhavky mají lesklejší krabičku, je tomu tak deset let,

v současné době mám čtyři svíčky NGK,beru,boš a dvouvláknovou starline a všechjny žhaví jsem zvědav která odejde první miloš
==J4F-L-A==Millda
Sběrač informací

Příspěvek od ==J4F-L-A==Millda »

no ale ja jsem klešťákem měřil odběr žhaviček a ukazovalo to jenom 20A a melo by to ukazovat kolem 40A
škoda felicia r.v.99 1.9D - zatím serie :-(
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Tak jsou dvě v zoulu.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Zdeněk M
Aktivista