Hoj chlapy, mám takovej problém. Už mi za dva měsíce odešli dvoje sady žhavicích svíček nevíte čím by to mohlo být??
P.S. Auto mám 1,5 roku - hned po koupy auta jsem kupoval nový Febi myslím a ty tam vydržely rok - měnil jsem je v listopadu (min rok) a od tý doby jsem taky začal tankovat Shell Diesel Extra a furt se mi serou žhavičky. Nemůže to mít nějakou souvislost???? Ještě podotýkám že nejsou nijak mechanicky poškozeny.
Dík za jakoukoliv radu
Felicia 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Felicia 1.9D
škoda felicia r.v.99 1.9D - zatím serie 

-
- Aktivista
málo kdo ví že když u feldy otevřeš dveře začne žhavit, signál od dveřního spinače,
já bych si koupil dvoulinku připojil na žárovečku, + přopojil na žhavku, -na motor a kontrolku přes dveře hodil na palubku a zkoumal žhavení jestli žhaví jak má
podobný problém jsme měli na jižní moravě s svíčky bosch za měsíc KO, nakonec se zjistilo že ty vadné žhavky mají lesklejší krabičku, je tomu tak deset let,
v současné době mám čtyři svíčky NGK,beru,boš a dvouvláknovou starline a všechjny žhaví jsem zvědav která odejde první miloš
já bych si koupil dvoulinku připojil na žárovečku, + přopojil na žhavku, -na motor a kontrolku přes dveře hodil na palubku a zkoumal žhavení jestli žhaví jak má
podobný problém jsme měli na jižní moravě s svíčky bosch za měsíc KO, nakonec se zjistilo že ty vadné žhavky mají lesklejší krabičku, je tomu tak deset let,
v současné době mám čtyři svíčky NGK,beru,boš a dvouvláknovou starline a všechjny žhaví jsem zvědav která odejde první miloš
-
- Sběrač informací