Tak, dobre som sa pobavil,trvalo mi to sice dobrú chvíľu,než som toto prečítal ale ja tiež pridám o svojom passate:
mám ako vidíte dolu 10/99 passat 2,5tdi,motor AFB,pevádzková hmotnosť
1570kg,je to
4-motion /4x4/ ,mám tam aj teraz v zime aj v lete al.disky 17" 225/45 šírka 7J, 2x Sebring výfuk, Tiptronic 5-kvalt,je to plná výbava z tej doby okrem streš.okna,preto je tak ťažký. Bol som tiež donedávna toho názoru, že automat aj Tiptronic je
LÍNÁ SVINE ,ale už nie som. Stále som bol nešťastný /alebo skorej naštvaný/ z toho,že keď sme si s kamošmi,ktorí majú A6 alebo Superb 2,5tdi zazávodili,tak som nemal šancu a vždy sa mi vzdalovali pri šprintoch. Ale nadávno si kamarát s rovnakým motorom ako ja dal prečipovat RJ tu u jedného experta a ja takisto. Máme tam rovnaké čipy,akurát že on má A6,prednokolku,6-kvalt manuál. Takisto sme deň predtým "vykúpali" v tech.benzíne merače hmotnosti vzduchu,takže motory boli zhruba výkonovo rovnaké. Kilometricky má on nejakých 250-tisíc,ja 220, roky výroby rovnaké. On mal obuté 205-ky na 16" alu diskoch.
Stretli sme sa náhodou na obvchvate okolo Martina, je tam pomerne rovná cesta aj ked vela semaforov. Tak sme si to rozdali z miesta - a čuduj sa svete,viditeľne som mal navrch,trhol som ho o celé dve autá v rozbehu ale potom sa ma držal už ako kliešť,išlo mu to úplne rovnako. dalo sa ísť maximálne do 180km, potom boli semafory a zákruta... Celkom som bol potešený,aj keď s určitosťou viem,že na maximálku mu to ide určite viac, údajne 240km,je som vo svojom v lete so starým čipom sem tam dosiahol 225,viac to nechcelo ísť ani za nič,ani dolu kopcom...Teraz možno dá 230km a už asi budem s 5-kou na omedzovači, aspoň si myslím. Intercoolery tam mám od výroby dva,žiadne extra úpravy, chcem síce aby bolo pekné ale nevrazím don nič zbytočne.
takže vždy keď čítam,že niekomu to ide v sérii nad 230,tak si o tom myslím svoje a ani sa tu nebudem zbytočne hádať,pretože je to kravina a má jedine zle ukazujúci tachometer. Mám 34 a už nejaké tie autá od VW za sebou /tí čo ma poznajú môžu potvrdiť/,takisto aj kilometre. Nejazdím pomaly,po dialnici oči na stopkách a pravidelne 180 a viac. takže maximálky na autách mam vyskúšané.
Ináč administrátori sú správni chlapci,páčilo sa mi že ho upozornili,ale nesekli ho,však nech sa chlapec vyjadrí... čaute všetci a poniektorí
NEPREHÁŇAJTE 
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR