G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
Huml píše:dneska jsem to dělal taky, výfuková vačka byla mimo snad o čtvrt otáčky, jinak ty rozvody konstruoval debil, přitom by stačilo, aby ten napínák měl rohatku, aby se nemohl ten napínák vracet do úplnýho odlehčení, toto měli už Peugeoty před 20 rokama
Napinák naprd a profil ozubenia rozvodovych kol je tiez super.To uz ani na bicykli nefunguje ked je to take.
No ked skocia. Tam to myslim nieje urcene kedy sa to ma menit. Inac 40 kW s tym nemaju az taky problem ako 47 kW. Tie maju zas ine muchy. [/quote]
Tie ine muchy... na čo si treba dať pozor???
Mám problém s motorem kolísají otáčky běží nepravidelně,motor nejde do otáček na vagu to pořád hází chybu 16726 snimač polohy vač./klik.hřídele(G40) :signál snímače příliš malí,myslí te že by to mohly být přezkočený rozvody.Po tom jak jsem si přečet jak to u těhle motorizací přeskakuje takže jsem si asi odpověděl na konec sám,že to bude přeskočený
DworiBak píše:Mám problém s motorem kolísají otáčky běží nepravidelně,motor nejde do otáček na vagu to pořád hází chybu 16726 snimač polohy vač./klik.hřídele(G40) :signál snímače příliš malí,myslí te že by to mohly být přezkočený rozvody.Po tom jak jsem si přečet jak to u těhle motorizací přeskakuje takže jsem si asi odpověděl na konec sám,že to bude přeskočený
DworiBak píše:tak to je nemilé jinak chyba je 16725 neverohodný signál až když odpojim snímač na vačce tak je 16726 signál příliš malí,takže se bude zítra rozebírat