VW Multivan záhadne nestartuje

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Lukass
Nováček
Odpovědi: 0

VW Multivan záhadne nestartuje

Příspěvek od Lukass »

Zdravim!
Mam auto VW Multivan 2.5 TDI a po dlhsom státi nechce nastartovat a pritom je jedno aka je vonku teplota robi to iste pri -5 ako aj pri +20. Vzdy to chytne priblizne na 4-5 krat po dlhom toceni startera. V servise uz skontrolovali obe pumpy ako aj zhavice a prud a vsetko je v poriadku, no auto sa sprava stale rovnako. Prosim poradte.
Za odpovede vopred pekne dakujem
Harley
Nováček

Příspěvek od Harley »

Zdravím Tě ,mám stejný problém se startováním ,ranní starty jsou utrpení točí ,ale nechce chytit,nakonec chytne,ale trvá mu to dlouho.Pa k už je jedno,jak dlouho stojí a chytá tak jak má. A ráno zase utrpení.Poraďte prosím.Multivan 2.5 TDI ,128 KW,2006.
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

mě to dělal pal filtr.
Harley
Nováček

Příspěvek od Harley »

Ahoj,to už jsem zkoušel,dal jsem nový pal.filtr mann,nové žhavící svíčky NGK a stále nic,ale je pravda ,že to má symptomy které ukazují na zanešený pal.filtr.Dvakrát se otočí ,má snahu ,ale nechytne a pak točí a točí až chytne. HELP MY ;) .
KARLIN80
Přispěvovatel

Příspěvek od KARLIN80 »

Ked na to viacnásobné točenie chytí tak zdymí čiernym ,alebo nie ?
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Pokud tam nemáš tak tam dej průhledný hadice na naftu a koukni jestli nepadá případně jestli nejde za chodu moc bublin.
Harley
Nováček

Příspěvek od Harley »

Když chytí tak vůbec černě nezakouří a běží úplně pravidelně ,jako by se nechumelilo :) ,zkusím tam dát ty průhledné hadičky a uvidíme ,ale nemám vůbec představu ,kde by mohl být problém . Mám takový pocit ,že to poměrně krátce žhaví ,ale to je velmi subjektivní,už jsem z toho na palici (LOL) .
Snowman
Nováček

Příspěvek od Snowman »

ahoj, zkus změřit tlak paliva.
OI 4x4 EGR-off,ATD 74 kW,Brake 288
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“