BMW E36 čerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW E36 čerpadlo
Mám bmw e 36 325td r.v. 92 a poruchu na čerpadle. Ne tak čerpadlo jako ta elektronická hlava na něm. Je to vyzkoušený. Chci se zeptat. Koupit tu elektroniku se mi asi nepodaří, tak chci koupit čerpadlo celé jeté. Jedno jsem už měl, bylo to údajně z toho motoru, pasovalo, ale pak jsme zjistili, že teče, nebylo to úplně stejný. Nevíte někdo, jestli je to třeba rokem výroby? Nebo se montovaly čerpadla dva typy? Podle čeho bych to měl hledat? Díky moc za odpovědi. Zdenek.
Měl jsem to v dílně, kde byli ochotni mi to udělat snad jako jediní. Po dvou měsících jsem si to od nich vzal, čerpadlo staré je na autě. Zaplatil jsem peněz za nic. Pokud to půjde vidět z auta, podívám se na to číslo a koupím to podle něho, pokud to teda seženu. Kdyby jste někdo náhodou něco měli, dejte vědět. Díky draci. Z.
Možna bych o nejakem vědel, čerpadelku na TDSZdenek R6 píše:Já nepotřebuju čerpadlo přetěsnit, protože to co teklo nemám, potřebuju tam tu elektroniku co je špatná. Samotnou mi nikdo neprodá, alespoň jsem na nikoho nikdy nenarazil, tak musím koupit celé čerpadlo. Jinak díky moc za schémátko a rady.
Zdenek R6 píše:Já nepotřebuju čerpadlo přetěsnit, protože to co teklo nemám, potřebuju tam tu elektroniku co je špatná. Samotnou mi nikdo neprodá, alespoň jsem na nikoho nikdy nenarazil, tak musím koupit celé čerpadlo. Jinak díky moc za schémátko a rady.
Mrkni na to číslo na čerpadle, mám tady nějaký čerpadla rozebraný, tak ti z nich můžu něco nechat.