BMW 325 tds podvozek

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dede789
Nováček
Odpovědi: 0

BMW 325 tds podvozek

Příspěvek od dede789 »

Dobrý den,koupil jsem si BMW 325 tds r.v. 94 a rád bych se zeptal jak poznám či je podvozek s Mtechnik nebo bez?Hledal jsem to,ale odpověď jsem nenašel.Bude určitě potřeba vyměnit tlumiče a já právě nevím,jestli koupit tlumiče s Mtechnik nebo bez...popřípadě jaký je v nich rozdíl?Díky moc za odpovědi :)
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Mtechnik je o trochu snížený a ma origo ktratsi tlumice a i pistnice je prumerove silnejsi.
dede789
Nováček

Příspěvek od dede789 »

Díky moc,zdá se mi,že o trošku nižší je...mohl bych se prosím ještě zeptat jaké tlumiče na tento podvozek zvolit?Jaké jsou tak nejlepší v poměru cena/kvalita...
toyota.kzj
Přispěvovatel

Příspěvek od toyota.kzj »

Asi nejpesi by byly Bilsteyny ale jsou drazsi a nebo tam dej Kayaby ono tech vyrobcu v druhovyrobe moc neni a jeste sachsy je delaji,nej bilsteyny pak sachs a pak kayaba..i cenove je to takle.
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Origo tam jsou boge/sachs, takže bych se pohlížel tam. Nějakou náhradu bych neriskoval, protože pokud budou tvrdší, tak bude uskakovat prdel.
dede789
Nováček

Příspěvek od dede789 »

Dobře díky za rady zkusím kouknout po doporučených značkách...určitě bych nechtěl tam cpát nějaký nekvalitní tlumiče..každopádně jak jsem tak koukal,tak na tom autě bude chtít dost věcí udělat..podle příspěvků,co jsem tu pročítal tak už nebude ve 100%stavu ani vstřikovací čerpadlo...tak ani nevím,čím začít..
Odpovědět

Zpět na „BMW“